FromSoftwaren uutuuspeli Armored Core VI: Fires of Rubicon tarjoilee pelaajille voimaannuttavaa toimintaräiskintää!

Mecha myllerrystä. Palkkasoturi sotakoneella taistelee megakorporaatioita kuin sotilasvoimiakin vastaan.

30.8.2023 19:00

Vastikään julkaistu Armored Core VI: Fires of Rubicon on uusi mechatoimintapeli toimintaguru FromSoftwarelta. Armoded Core -sarjan uutuuspeli vie pelaajan Rubicon 3 -planeetalle, jossa hän ohjaa jättimäistä sotakonetta ja taistelee niin megakorporaatioita kuin sotilasvoimiakin vastaan.

Peli tarjoaa pelaajille voimaannuttavaa ja vauhdikasta toimintaa, jossa mecha voi boostata, lentää ja toki pistää vihollisia pakettiin erilaisten aseiden avulla. Peli myös haastaa pelaajan mittarihallinnalla ja kovan kaliberin pomotaisteluilla, jotka vaativat taktista lähestymistä.

Pelin tarina kertoo koodinimellä 621 kulkevasta palkkasoturista, joka joutuu keskelle planeetan voimavarojen ympärillä käytävää sotaa. Armored Core VI: Fires of Rubiconin synkkätunnelmainen tarina on pohdiskeleva ja siinä mietitään asioita laajasti, sekä kyseenalaistetaan muun muassa olemassaolon merkitystä.

Pelin ensitestissä Pelaajan toimittaja Panu Saarenoja jakoi kokemuksiaan pelin pelattavuudesta ja tunnelmasta. Hän kehui erityisesti pelin ohjattavuutta, joka on jo pelin alkuvaiheissa ”kaikkea muuta kuin kömpelöä puuhaa”.

Eritoten aikuisempaan yleisöön vetoava peli otettiin vastaan kriitikkojenkin toimesta varsin positiivisesti, joten mitä vielä odotat? Nappaa huumaava ja kehuttu uutustoiminta heti omalle alustallesi!

Armored Core VI: Fires of Rubicon on saatavilla nyt PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja pc:lle!

Artikkeli on julkaistu kaupallisessa yhteistyössä Bandai Namcon kanssa.

Lisää luettavaa