Alkavat animesarjat 2024

2024 on animea täynnä. Tutustu muutamaan heti vuoden alkupuolella alkavaan sarjaan.

26.12.2023 15:00

Vuosi 2024 tulee olemaan ylirikas animetarjonnan osalta ja alkavia sarjoja on enemmän kuin niitä uskaltaa listata. Tästä artikkelista löydät muutaman, joiden pariin hypätä jo heti vuoden alussa.

Delicious in Dungeon alkaa 4.1.2024.

Suositun mangan odotettu sovitus on jo synnyttänyt merkittävää kuhinaa. Dungeon crawling -roolipelien inspiroima sarja vie katsojan eeppiselle matkalle etsimään päähenkilö Laioksen nuorempaa sisarta, joka on joutunut lohikäärmeen kitaan. Tehtävä ei onnistu ilman muonaa, joten tyrmän hirviöt pistetään pataan ja poskeen. Delicious in Dungeonin luolastoryömintä lainaa paljon genren kantaisältä, ikoniselta Dungeons & Dragonsilta. Tarina aukeaa kuuden seikkailijan ryhmällä, joilla on kullakin ainutlaatuiset taidot. Matkansa varrella he joutuvat pitämään tarkkaa kirjaa ruuasta, aseista ja lääkintätarvikkeista. Valmistaudu vaaroihin ja herkullisiin viipaloituihin örkkeihin heti vuoden alussa. Sarja on katsottavissa Netflixissä.

Solo Leveling alkaa 6.1.2024.

Anime pohjautuu eteläkorealaiseen verkkoromaaniin nimeltä Solo Leveling. Animaation toteuttaa A-1 Studios ohjaaja Shunsuke Nakashigen avulla. Tarina keskittyy Sung Jin-woohon, maailman heikoimpaan metsästäjään, jota ajaa velvollisuus ansaita rahaa äitinsä kasvaviin lääkärikuluihin. Alhaisesta asemastaan huolimatta Sung Jin-woon horjumaton päättäväisyys riskeerata henkensä ajaa tarinan korkeammalle vaihteelle. Valmistaudu poikkeukselliseen matkaan tässä tarinassa, jossa rohkeus ja voiman tavoittelu ovat keskiössä. Heikko rääpäle kasvaa sankariksi, joka päihittää haastavimmat hirviöt.

A Sign of Affection alkaa 6.1.2024.

Tammikuu ei olisi mitään ilman ripausta romantiikkaa. Tarina vie sinut tavallisen opiskelijan Yukin elämään. Kohtaaminen junassa opiskelijatoveri Itsuon kanssa muuttaa kaiken, sillä hän avaa Yukin silmät uusille mahdollisuuksille. Heidän välillään on kuitenkin kielimuuri. Itsuon vaikuttavista kolmikielisistä taidoista huolimatta viestimisen haasteet selätetään suurelta osin viittomakielellä. Tarina avautuu heidän navigoidessaan tämän esteen yli ja yrittäessään kertoa kasvavista tunteistaan toisiaan kohtaan. Juoni erottuu muista romansseista emotionaalisen hyvinvoinnin elementeillään. Valmistaudu uppoutumaan romanssiin, joka tutkii ihmisten välisen yhteyden monimutkaisuuksia ja viestinnän voimaa ihastuttavan ja koskettavan kokemuksen voimin.

Kaiju no. 8 alkaa huhtikuussa 2024.

Shonen Jump+:ssa julkaistu Naoya Matsumoton Kaiju no. 8 käsittelee taistelua godzillamaisia hirviöitä vastaan. Surmatakseen petoja eliittisotilasyksikkö, joka tunnetaan Puolustusjoukkoina riskeeraa päivittäin henkensä suojellakseen kansakuntaa. Kun kukin jättiolento on tapettu, siivoojat jäävät hävittämään sen jäänteet. Kafka Hibino, 32-vuotias mies, ei ole tyytyväinen siivoojan työhönsä ja haaveilee urasta hirviöntappajana isojen ruhojen leikkelyn sijaan. Kun hän on viimein päättänyt jättää haaveet surmatyöstä sikseen, loishirviö tunkeutuu Kafkan sisään ja muuttaa hänet ihmismäiseksi hirviöksi. Uusien voimiensa avulla hän päättää yrittää elinikäistä unelmaansa vielä kerran.

Lisää luettavaa