Anime-lehden someseuraajien mieleen jääneet animetunnuskappaleet talvelta ja keväältä 2024

Mitkä tunnarit ovat viehättäneet Anime-lehden seuraajia vuoden ensimmäisellä puolikkaalla?

6.7.2024 15:00

Kysyimme taannoin Anime-lehden somekanavilla X:ssä ja Instagramissa seuraajien mieleen jääneitä animetunnuskappaleita talvelta ja keväältä. Vastauksia tuli mukava määrä ja muutama kappale tuli mainituksi useita kertoja.

Kaiju no. 8 – Abyss (Yungblud)

Artikkelin avaa kevätkauden suosikkitunnareihin kuuluva englantilaisen laulajan Yungbludin Abyss-niminen kappale, joka soi Kaiju no. 8 -animessa. Länsimaisia kappaleita kuullaan animeissa aina silloin tällöin ja usein ne ovat olleet hyviä kappaleita, eikä Yungbludin esittämä Abyss ole poikkeus. Vaikka Kaiju no. 8 ei animena sytyttäisikään, kannattaa kappaleelle antaa mahdollisuus. Crunchyrollin käyttäjät äänestivät tämän koko kevätkauden parhaimmaksi tunnariksi.

Delicious in Dungeon – Sleep Walking Orchestra (Bump of Chicken) ja Unmei (Sumika)

Jo vuoden alusta asti ihmisiä ihastuttanut ruoantäyteinen fantasiaseikkailu Delicious in Dungeon on valloittanut myös Anime-lehden seuraajien sydämet, minkä myötä sen molemmat alkutunnuskappaleet ovat saaneet maininnan sosiaalisen median kanavissamme. Myös toimituksessa on fiilistelty näiden kappaleiden tahdissa töitä tehden. Toista tuotantokautta odotellessa!

Mashle: Magic and Muscles S2 – Bling-Bang-Bang-Born (Creepy Nuts)

Nyt käsiä ylös: kuka ei odottanut tämän korvamadon olevan tällä listalla? Mashle: Magic and Muscles -animesarjan toisen tuotantokauden tunnuskappale Bling-Bang-Bang-Born on valloittanut internetiä myös animeharrastajien yhteisöjen ulkopuolella. Tämä kappale tulee olemaan hyvin suurella todennäköisyydellä tämän vuoden suosituin ja kuumin animekappale ellei ihmettä tapahdu ja jokin uusi hitti tule ja raivaa tätä tieltään.

Anime-lehden toimitus jää odottamaan innolla kesä- ja syyskauden uusia tunnarihelmiä!

Lisää luettavaa