Ennakkoarviossa My Happy Marriage – Nyt katsottavissa Netflixissä!

Lähde rakkauden matkalle.

8.8.2023 22:53

Rakkaus kukoistaa, sydämet yhdistyvät ja unelmat käyvät toteen, sillä My Happy Marriage on startannut Netflixissä. Jo ensimmäisestä jaksosta käy ilmi, että sarja saa varpaat kipristelemään – se kutsuu katsojat nauramaan, itkemään, kannustamaan sekä vihaamaan hahmokaartia. Värikäs maailma tarjoaa tarinaa, jossa unelmat kietoutuvat todellisuuteen ja onnen tavoittelu on keskiössä.

Ytimessä on aidosti onnellisuutta ansaitseva, sitkeästi anteeksipyytelevä ja kaltoinkohdeltu Miyo Saimori. Hänen kokemuksensa ja tunteensa tekevät hänestä seuralaisen, jota emme voi olla kannustamatta. Jaksojen edetessä hänen taistelunsa ja voittonsa toimivat koskettavana muistutuksena siitä, että rakkauden matka ei ole koskaan vailla omia haasteitaan. Sivuhahmot ovat My Happy Marriagen sielu. Harvat ystävät, jotka toimivat luottamusmiehinä, perheenjäsenet, joille haluaa antaa henkilökohtaisesti selkäsaunan, ja odottamattoman ehdoton rakkaus, jotka maustavat kerrontaa – he kaikki osallistuvat vastustamattomaan viehätykseen, joka täyttää tämän vuoden romantiikkanälän. Kun ahmit sarjaa, voi valmistautua ihastuttavien ja vihastuttavien tunteiden tulvaan.

Paras osa: My Happy Marriage on nyt katsottavissa Netflixissä.
Huonoin osa: Kaikkia jaksoja ei ole tullut ulos ja tätä sarjaa on aivan liian helppo ahmia useampi jakso kerralla!

Loppupäätelmäksi voi todeta, että My Happy Marriage on ehdoton asettaa katsottavalistallesi kaikille niille, jotka etsivät lumoavaa yhdistelmää rakkautta ja aitoa inhimillistä yhteyttä. Alun perusteella sarja tulee jättämään pysyvän jäljen sydämeesi. Niinpä sukella onnellisen avioliiton jaksoihin yksi kerrallaan.

Sarjan trailerin voit vilkaista alta:

Lisää luettavaa