Ensivilkaisu: Gushing over Magical Girls

Ensiluokkaisia ja vaivaannuttavia BDSM-leikkejä taikatyttöjen ehdoilla.

7.1.2024 11:00

Animevuosi 2024 on aluillaan ja muutamat sarjat ovat saaneet ensijaksonsa. Bottom-Tier Character Tomozaki ja The Dangers in My Heart avasivat toisen kautensa ja seikkailua, tyrmiä ja ruokaa sisältävä Delicious in Dungeon sai ensimmäisen jaksonsa. Yhteen näistä palataan myös tulevien Ensivilkaisu-artikkelien kanssa.

Tämän lisäksi on alkanut sarja, joka ei alkuun kiinnostanut yhtään, mutta kun näin siitä kuvamateriaalia, kasvoilleni nousi hyvin vaivaantunut hymy ja halusin ottaa siitä enemmän selvää. Sarjan nimi on Gushing over Magical Girls ja se kertoo Utena Hiiragi -nimisestä tytöstä, joka on suuri taikatyttöjen ihailija. Hänen kaupungissaan toimii taikatyttökolmikko nimeltään Tres Magia, joka kamppailee pahaa Enormita-ryhmittymää vastaan. Nähdessään kolmikon taistelemassa Utena toivoo itsekin joskus taistelevansa heidän rinnallaan, ja kuin taikaiskusta hänelle tarjoutuu siihen mahdollisuus pahiksen roolissa. Tästä alkaa Utenan – sekä koko sarjan – jyrkkä alamäki kohti himokkaiden häkkiä.

Sarja ei jätä mitään arvailuiden varaan.

Enormitan maskotti kiristää Utenan toimimaan ihailemiaan taikatyttöjä vastaan. Taistelut näyttäytyvät meille katsojille hyvin vaivaannuttavalla tavalla, sillä sarja ei todellakaan kohtele hahmojaan silkkihansikkain. Päähenkilö kuvataan pahismuodossaan kumipukuisena domina-tyttönä, joka voi maagisella ruoskallaan tehdä ympäristön asioista BDSM-välineitä. Tällä kulmalla – sekä tietenkin tyttöjen vähäpukeisuudella – mehustellaan harvinaisen paljon. Sarjan voisi sanoa olevan hyvin lähellä fetissipornoa. Voi juku, kuinka odotan tulevia jaksoja, sillä haluan nähdä, miten typeräksi meno voi vielä muuttua.

Gushing over Magical Girls on ensimmäisen jakson perusteella ensiluokkaista BDSM-taikatyttöroskaa, josta jää käteen hyvin vaivaantunut tunnelma ja likainen olo. Kuin olisin katsonut juuri sitä itseään julkisessa kulkuvälineessä ilman kuulokkeita. Lähdenkin tästä takaisin kolooni hankaamaan vartaloni juuriharjalla, huuhtelemaan silmäni kloriitilla ja katsomaan, mitä muuta tuleva animetalvi tuo tullessaan. Ainakin roskaruuasta nauttivat syövät itsensä kylläiseksi tänä talvena.

Lisää luettavaa