Ensivilkaisu: Hokkaido Gals Are Super Adorable

Lempeä lumen keskellä.

7.2.2024 15:00

Hokkaido Gals Are Super Adorable alkaa, kun lukiolaispoika Tsubasa muuttaa Tokiosta isänsä luokse pieneen Kitamin kaupunkiin Hokkaidoon. Hokkaidon kylmä talvi yllättää tokiolaispojan, mutta vielä isompi yllätys on nähdä bussipysäkillä tyttö, jolla on minihame päällään ja pukeutumistyyli kuin gyarulla. Tytön nimi on Minami ja hän osoittautuu Tsubasan luokkakaveriksi hänen uudessa koulussaan. 

Hokkaido Gals Are Super Adorable on Kai Ikadan manga, joka alkoi vuonna 2019 Shounen Jump Plus -nettilehdessä ja jatkuu edelleen. Suomessa sitä voi lukea Shueishan Manga Plus -palvelusta ilmaiseksi. Studio Silver Linkin animesovitus mangasta alkoi tammikuussa, ja sitä on määrä tulla 12 jaksoa.

Tsubasan ja Minamin hahmot ovat monesta romanssianimesta tuttuja ja turvallisia. Tsubasa on antisosiaalinen ja Minami hyvin ulospäin suuntautunut. Minami sanoo asioita, jotka saavat Tsubasan reagoimaan hauskalla tavalla. Olemme kaikki nähneet tämän jo jossain toisessa 12-jaksoisessa romanssianimessa, mutta se toimii silti edelleen paremmin kuin hyvin. Hokkaido Gals Are Super Adorable erottuu muiden joukosta sen hauskalla lumisella miljööllä, joka sopii näin vuoden kylmimpänä kuukautena katsottavaksi kuin nenä päähän.

Ensimmäisessä jaksossa Minami kertoo, kuinka Hokkaidon nuoret eivät oikeastaan voi muuta kuin vierailla toistensa kotona näin talviaikaan. Tästä seuraa kohtaus Minamin kotona, jossa Silver Linkin animaatiotiimi tarjoaa ensimmäisten jaksojen parasta antiaan. Kehuja animaatiosta voi siis antaa varsinkin hahmojen ulkonäön suhteen. Sarja on kaikin puolin miellyttävää katsottavaa romanssianimen faneille, mutta kovin paljon uutta se ei tuo pöytään. Minamin lisäksi muitakin gyaruja esitellään sarjan edetessä ja heistä jokainen esiintyy edukseen tunnistettavilla, mutta kiinnostavilla persoonoillaan.

Jos luminen lempi ja Hokkaidon gyarut kiinnostavat, voi Hokkaido Gals Are Super Adorablen katsoa Crunchyrollista.

Sarjan traileri:

Lisää luettavaa