Ensivilkaisu: Solo Leveling

Koko ihmiskunnan heikoimman metsästäjän tarina.

3.2.2024 10:15

Solo Leveling kertoo maailman heikoimmasta hirviönmetsästäjästä Jin-Woo Sungista. Kymmenen vuotta sitten kaikkialla avautui mystisiä portaaleja toiseen maailmaan, ja samaan aikaan osa ihmisistä sai erikoiskykyjä, joilla he voivat taistella portaaleista tulleita hirviöitä vastaan. Valittuja kutsutaan metsästäjiksi, ja heidän saamansa kyvyt ovat kiinteän tasoisia eivätkä voi kehittyä. Jin-Woo on tietenkin alimman tason surkein soturi. Vai onko sittenkään?

A-1 Picturesin animaatio on sulavaa

Solo Leveling on A-1 Picturesin animesovitus korealaisesta Chungongin ja DUBU:n samannimisestä nettisarjakuvasta, jota julkaistiin vuodesta 2015 aina vuoteen 2023 asti. Nyt A-1 Picturesin kaunis animaatio ja Japanin huippuääninäyttelijät tuovat suositun sarjakuvan eloon animen muodossa.

Sarja erottuu muun fantasia-animen joukosta monella tavalla edukseen. Nykyihmiset ovat joutuneet sopeutumaan maagisen maailman tuomiin haasteisiin, joten sarjassa käsitellään myös oikean yhteiskunnan ongelmia eikä vain tapeta taikaolentoja. Ensimmäisessä jaksossa on paljon kertojan puhetta, mutta sen ansiosta uusien katsojien on helppo hypätä sisään. Solo Levelingin päähahmoa kannustaa mielellään ja kauniisti animoidut toimintakohtaukset ovat kiinnostavia. Ja vaikka pystyn sanomaan alkuperäisen manhwan lukeneena, että paras on vielä todellakin edessä, A-1 Picturesin sulava fantasiapelisarja on alusta asti viihdyttävä ja mukaansatempaava. Jos koko ihmiskunnan heikoimman metsästäjän tarina kiinnostaa, sen voi katsoa Crunchyrollista.

Tuoreimman trailerin näet myös alta:

Lisää luettavaa