Ensivilkaisu: Undead Girl Murder Farce

Tyttö lintuhäkissä vailla kehoa.

10.8.2023 23:10

Viihdemedia on täynnä tarinoita, jotka kilpailevat huomiostamme. Silloin tällöin nousee esiin anime, jonka pariin syventyy myöhäisillan hetkinä. Heinäkuussa käynnistynyt Undead Girl Murder Farce on yksi tällainen.

Undead Girl Murder Farce haastaa ennakko-oletukset yliluonnollisen kiehtovuuden ja rikostutkinnan yhdistämisestä 1800-luvun Euroopassa. Anime esittelee demoninmetsästäjän Tsugaru Shinuchin, taitavan palvelijattaren Shizuku Hasein, joka kantaa valtavaa kivääriä sekä Aya Rindon, joka on 962-vuotias kuolematon pää. Päähenkilöillä on yhteinen päämäärä, ja heidän vahvat persoonansa tukevat toisiaan.

Vuoden 2019  Kaguya-sama: Love is War -sarjasta tunnettu Mamoru Hatakeyaman ohjaama alkuesittely on visuaalisesti vahva, ja luo kiinnostavaa hahmo kemiaa. Aya Rindon arvoituksellinen läsnäolo erottuu, ja Tomoyo Kurosawan esittämä suoritus saa lisäulottuvuutta silmiinpistävillä visuaalisilla elementeillä. Raikas ja poikkeuksellinen mysteeritarina luo tunnelmaa, joka uskaltaa olla vaihtelevainen. Demoneiden ja hirviöiden asuttamassa maailmassa yliluonnolliset elementit sulautuvat saumattomasti historialliseen taustaan. Kuuden jakson verran ilmestyneellä animella on potentiaalia vetää katsoja mukaansa. Sarjaa ei kannata jättää väliin, jos nautii mestarietsiväsarjoista. Kauhean hyvin alkaneella sarjalla on suuret odotukset, ja toivottavasti sen harteilla pysyy pää mukana koko kauden ajan.

Voit tutustua animeen lyhyellä teaserillä tästä:

Lisää luettavaa