Hyppy pääsiäisteemaan: Puputytöt suurennuslasin alla

Taikatyttöpupuja, puputyttöasuja ja karvaisia puputyttöjä. Näistä ovat pääsiäisteeman nostot tehty.

31.3.2024 15:30

Pääsiäisen lähestyessä kauppoihin alkaa ilmestyä eläimiin liittyviä oheistuotteita. Noitiin vahvasti yhdistetyt mustat kissat, viattomat pikkutiput sekä suklaamunia piilottavat puput ovat kansan suosikkeja. Animen verkkotoimitus on koonnut tähän artikkeliin muutamia ikonisia puputyttöjä, joita on nähty TV-ruuduilla.

©2022 Hajime Kamoshida/KADOKAWA/Aobuta Projekti

Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai – Mai Sakurajima 

Mai Sakurajima ei välttämättä ole kirjaimellisesti puputyttö, mutta hän on ehdottomasti yksi ikonisimmista puputyttöpuvun kantajista. Myös syy, miksi hän pukee puputyttöasun kirjastoon, on hyvin omalaatuinen. Nuori lukiolaisnäyttelijä on ottanut taukoa näyttelemistä, mutta huomaakin pian, etteivät ihmiset tunnista häntä enää. Niinpä hän päättää mennä puputyttönä kirjastoon ja katsoa, huomaisiko joku hänet. Rascal Does Not Dream -ranobe-sarjaa on ilmestynyt vuodesta 2014 13 kirjan verran. Sarjasta on ilmestynyt myös manga, anime sekä kolme anime-elokuvaa. Joulukuussa 2023 paljastettiin, että yliopistoon keskittyvä animesovitus on tekeillä.

Yes! Pretty Cure 5 Go! Go! – Milk/Milky Rose 

©ABC Toei Animation

Jos taikatyttösarjat eivät ole peruskauraasi, tämä puputyttö on voinut jäädä sinulta huomaamatta. Milk on alkuperältään pupun näköinen haltia, joka myöhemmin saa voimat muuttua ihmiseksi ja taikatytöksi. Vaikka Milk saattaa näyttää suloiselta, on pienessä koossa paljon luonnetta. Valitettavasti Milk menettää kaikki viittaukset pupuolemukseensa muuttuessaan ihmiseksi sekä taikatytöksi. Yes! Pretty Cure 5 sai kaksi kautta vuosina 2007 ja 2009. Tämän lisäksi kolmas kausi, joka keskittyy hahmoihin aikuisena, ilmestyi syksyllä 2023.

Full Moon o Sagashite – Meroko Yui

FULLMOON-WO SAGASHITE © 2001 by Arina Tanemura/SHUEISHA Inc.

Mangaka Arina Tanemura valloitti monien lukijoiden sydämet 2000-luvun alussa koskettavalla musiikkimangallaan. Meroko Yui on kuolonhenki, jonka tavaramerkki on valkoiset pupunkorvat. Hänet nähdään myös vaaleanpunaisen pupun muodossa. Meroko lähetettiin maahan kertomaan nuorelle Mitsuki Koyamalle tämän kuolevan vuoden päästä. Partnerinsa Takuto Kiran kanssa Meroko päätyy auttamaan Mitsukia toteuttamaan unelmansa laulajanurasta.

Beastars – Haru 

©Paru Itagaki (Akita Shoten)/BEASTARS -tuotantokomitea

Haru poikkeaa listan muista puputytöistä yhdellä merkittävällä tavalla. Hän on puputyttö kirjaimellisesti. Ulkonäkönsä ja rotunsa takia Haru nähdään herkkänä yksilönä, vaikka tyttö haluaisi, että hänet nähdään omana itsenään. Haru on ystävällinen ja menevä persoona mutta tapaa pitää toiset käden etäisyydellä itsestään. Tämä sisukas pakkaus ei pelkää puolustaa itseään, vaikka monet näkevätkin hänet helppona kohteena. Beastars on palaamassa ruuduillemme 2024 kolmannen kauden voimin, joka tulee olemaan katsottavissa Netflixissä.

Tämän myötä Animen verkkotoimitus toivottaa lukijoille pupujen ja tipujen täyteistä pääsiäistä.

Lisää luettavaa