Jatkuvat animesarjat 2024

Kun jälleensynnyin hirviönä ja monet muut saavat uuden kauden vuonna 2024. Suurin yllätys on silti Ao no exorcistin jatkuminen pitkän tauon jälkeen.

27.12.2023 15:00

Vuosi 2024 tulee olemaan ylirikas animetarjonnan osalta ja jatkuvia sarjoja on enemmän kuin niitä uskaltaa listata. Tästä artikkelista löydät muutaman, joiden pariin palata jo heti vuoden alussa.

Kun jälleensynnyin hirviönä (That Time I Got Reincarnated as a Slime), kausi 3. Alustava julkaisu: kevät 2024.

Japanin yksi suosituimmista isekai-sarjoista viehättää ainutlaatuisella juonellaan, jossa päähenkilö Rimuru syntyy uudelleen limana ja kokoaa joukon hirviöitä kumppaneikseen. Rimurulla on kyky niellä mitä tahansa ja matkia sen ulkonäköä. Se tekee Rimurusta uskomattoman voimakkaan. Kolmannen kauden tuottaa jälleen studio Eight Bit.

 

Ao no exorcist, kausi 3 alkaa 6.1.2024.

Tämän sarjan kohdalla odotus on ollut harvinaisen pitkä, sillä toinen kausi julkaistiin vuonna 2017. Päähenkilö Rin Okumura saa tietää olevansa Saatanan poika ja hänen voimiensa perijä. Huoltajansa kuoltua Rin alkaa kouluttautua manaajaksi. Kolmas kausi kattaa mangasarjan kymmenennestä viidenteentoista osaan. Tätä kautta kutsutaan myös Shimane Illuminati -saagaksi, ja se aloittaa mangasarjan kuudennen suuren tarinakaaren.

 

Classroom of the Elite, kausi 3 alkaa tammikuussa.

Sarjaa tähdittää hiljainen opiskelija Kiyotaka Ayanokoji, joka on sijoitettu alimpaan luokkaan koulussa, joka lupaa 100% varman menestyksen opinnoissa ja työelämässä. Vaikka hän on D-luokassa, Kiyotaka on itse asiassa älykäs ja kovassa kunnossa. Sarjan toinen kausi julkaistiin 2022 viiden vuoden tauon jälkeen ensimmäisestä kaudesta, ja nyt kolmas kausi on nurkan takana. Ohjaajat Seiji Kishi ja Hiroyuki Hashimoto palaavat taas uusimman kauden pariin. Trailerin perusteella sarja säilyttää tunnetun visuaalisen laatunsa.

 

Jaku-chara Tomozaki-kun, kausi 2 alkaa 3.1.2024.

Studio Project no.9 palaa tuottamaan ranobeen pohjautuvaa animea. Tomozaki on lukio-opiskelija, joka pitää pelien maailmaa oikeaa elämää parempana. Pelattuaan kovinta kilpailijaansa vastaan Tomozaki suostuu tapaamaan tämän henkilökohtaisesti ja huomaa, että kyseessä on hänen luokkatoverinsa Aoi Hinami. Tyttö auttaa häntä voittamaan inhon todellisuutta ja sen epävarmuuksia kohtaan.

 

Lisää luettavaa