Sand Land tarjoaa Mad Max -henkisen seikkailun Akira Toriyaman maailmassa (kaupallinen yhteistyö)

Tarina paholaisen pojasta vesilähteen jäljillä on nyt saatavilla melkein kaikilla alustoilla.

27.4.2024 15:30

Artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bandai Namco Entertainmentin kanssa.

Lähde aavikkomaailmaan paholaisen poika Beelzebubin, Thiefin ja sheriffi Raon kanssa, kun he etsivät legendaarista vesilähdettä, joka palauttaisi elon tähän kuivuutta täynnä olevaan maailmaan.

Tässä toimintaroolipelissä pelaaja pääsee olemaan demonisten voimien maustama Beelzebub, joka johtaa hyvin sekalaista seurakuntaansa läpi Sand Landin aavikkomaailman. Käytä älynystyröitäsi ja ajoneuvojasi sekä rakenna tukikohtaasi, jotta selviydyt tästä kuivasta ja armottomasta maailmasta, josta uupuu elämän peruseliksiiri: vesi. Ajoneuvoarsenaaliisi kuuluvat niin taistelutankit, voimakkaat tykit, hyppyrobotit kuin moottoripyörät. Mikä parasta: kaikki tämä on kustomoitavissa!

Pelistä on saatavilla perus- ja deluxe-versiot sekä keräilijäversio, jonka mukana tulee metallikotelo, postikortteja, ladattavaa lisäsisältöä ja komea Beelzebub-patsas.

Sand Land on tyylikäs toimintaroolipeli, jonka vahvuus löytyy tarinasta ja hullunkurisesta maailmasta. Pelin taustalla on Dragon Ball -sarjasta maailmanmaineeseen nousseen, tänä vuonna edesmenneen mangakalegenda Akira Toriyaman manga, joten hahmokaarti on viehättävän erilainen ja Toriyaman tarinankerrontatyyli on selkeästi esillä. Ennen pelin julkaisua siitä julkaistiin demo, jossa pääsi hieman kokeilemaan aavikolla ajamista ja vihollisten laittamista aisoihin. Demotestin perusteella pelistä saattaa tulla ensimmäisenä mieleen vuonna 2015 PC:llä, PlayStation 4- sekä Xbox One -konsolilla julkaistu Mad Max -peli, jossa oli hyvin samantyyppinen tunnelma avoimine maailmoineen.

Pelin tarinasta on tarjolla myös parhaillaan julkaistava 13-osainen animesarja, jonka löytää Disney+ -palvelusta. Tämän lisäksi pelin pohjalla ollut yksiosainen manga löytyy myös suomeksi julkaistuna.

Akira Toriyaman kommentti pelistä ennen tekijän poismenoa.

Peli on julkaistu 26. huhtikuuta PC:lle, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series S ja X -konsoleille.

Tutustu tarinarikkaaseen julkaisutraileriin alta:

Toista traileria sävyttää Toni-Ville Henrik Virtasen eli DJ Daruden maailmanlaajuinen hittikappale Sandstorm:

Lähde: Bandai Namco Entertainment

Lisää luettavaa