A Condition Called Loven animesovitus sai esitysajankohdan

Kana Hanazawa ja Chiaki Kobayashi tähdittävät East Fish Studion animea.

10.11.2023 18:00

Megumi Morinon romanssimangan A Condition Called Loven (alkup. Hanamoi-kun to koi no yamai) animesovitus sai julkaisuajankohdan lisäksi ääninäyttelijä- ja työryhmäjulkistuksia.

Animen päätähtinä kuullaan ääninäyttelijäveteraani Kana Hanazawa, joka antaa äänensä naispääosassa olevalle Hotaru Hinaselle. Miespääosassa olevaa Noi Hanaa eli Hanamoi-kunia esittää Chiaki Kobayashi.

Tomoe Makino ohjaa sarjan East Fish Studion kanssa. Hitomi Amamiya toimii käsikirjoittajana ja Akiko Satou hahmosuunnittelijana.

Kodansha USA aloitti sarjan julkaisemisen englanniksi digitaalisesti vuonna 2020. Sarjan fyysinen mangajulkaisu alkoi tämän vuoden tammikuussa ja uusin, viides pokkari julkaistaan marraskuun 21. päivä. Anime näkee päivänvalon huhtikuussa 2024.

Julkaisija kuvaa sarjaa seuraavasti:

Hotaru on 16-vuotias lukion ensimmäisen vuoden opiskelija, jota kiinnostaa enemmän perheen ja ystävien kanssa eläminen kuin rakkaus. Kun hän näkee koulukaverinsa Hanamoi-kunin istumassa lumessa sotkuisen eron jälkeen, hänen viisarinsa ei värähdä pojan suuntaan, mutta kun Hanamoi-kun pyytää Hotarua ulos seuraavana päivänä, Hotaru tuntee, että hänen elämänsä voisi muuttua suurestikin tämän myötä.

Morino aloitti mangan julkaisun Kodanshan Monthly Dessert -lehdessä joulukuussa 2017. Kodansha julkaisee mangan 14. pokkarin marraskuun 13. päivä. Manga on myynyt yli 3,8 miljoonaa kappaletta ja se on voittanut parhaan shoujo-mangan palkinnon Kodanshan 45. Manga Awards -gaalassa vuonna 2021.

Lähde: Animen virallinen nettisivu.

Lisää luettavaa