A Girl & Her Guard Dog saapuu syyskuussa 2023

Pakomatka rikoksesta romantiikkaan.

16.8.2023 12:00

A Girl & Her Guard Dog saa animeadaption, joka perustuu Hatsuharun yli 2.5 miljoonaa myytyyn mangasarjaan. Rom-Com-sovitustyön ensi-ilta on 28.9.2023. ja avaa ovensa epätavallisen vastakaiuttoman romanssin ympärille 15-vuotiaasta tytöstä, joka hakee normaalia elämää. Sovitustyötä tuottaa studio Project No.9 ja ohjaajana on Yoshihiro Takamoto.

Nuori Isaku Senagaki haluaa romanssia ja ystäviä, mikä on vaikea pyyntö, kun isoisä on kolmannen sukupolven yakuza-pomo. Pako tavalliseen kouluelämään saa odottamattoman käänteen, kun 26-vuotias yakuza-päällikkö Keiya Uto esiintyy lukiolaisena ja tytöstä huolehtineeseen suojelijaan on kehittyneet vastaamattomat tunteet.

Voidaan odottaa kemiaa Isakun ja Keiyan välillä, kun sarja syventyy ystävyyden, lojaalisuuden ja rakkauden monimutkaisiin teemoihin. Isakun navigoidessa lukiolaisen peruselämää, Keiyan pyrkimykset suojella häntä mahdollisilta kosijoilta synnyttävät odottettua komediaa.

Sarja tullaan näkemään myös Crunchyrollissa, joka striimaa animen. Mikäli ikäeroromanssit kuten vuonna 2018 julkaistu After The Rain eivät nappaa, kannattaa A Girl & Her Guard Dog jättää suosiolla väliin.

Sarjan teaserin voit vilkaista alta:

Lisää luettavaa