Arknights nousee tuhkasta kolmannella osallaan

Yostarin mobiiliipelin animesovitus jatkuu.

30.4.2024 09:59

Mobiilipeli Arknightsin julkaisija Yostar on ilmoittanut, että pelin animesovituksen kolmas osa on tulossa. Kolmannen osan nimi on Arknights: Rise from Ember. Animesovituksen ensimmäinen osa, Arknights: Prelude to the Dawn, julkaistiin lokakuussa 2022 kahdeksan jakson mittaisena.  Toinen osa, Arknights: Perish in Forst, julkaistiin lokakuussa 2023 ja oli myös kahdeksan jakson mittainen. Kaikki osat ovat Yostar Picturesin tekemiä.

Pelin tapahtumat sijoittuvat dystooppiselle tulevaisuuden planeetalle Terralle. Luonnonkatastrofit tuhoavat planeettaa ja jättävät jälkeensä mineraaleja, jotka pitävät sisällään oripathy-nimisen viruksen. Virusten kantajat voivat käyttää taikuutta, mutta heitä pidetään vaarallisina hylkiöinä. Pelin päähahmo, nimetön lääkäri, etsii lääkettä tähän tautiin sekä vastauksia muihinkin Terran ongelmiin ja mysteereihin.

Mobiilipeli julkaistiin Kiinassa toukukuussa 2019. Sen kehittäjät ovat Studio Montagne ja Hypergraph. Yostar julkaisi pelin maailmanlaajuisesti tammikuussa 2020.

Uuden julkaisutrailerin voi katsoa alta.

Lähde: Arknights-nettisivu

Lisää luettavaa