As a Reincarnated Aristocrat, I’ll Use My Appraisal Skill -anime saa toisen kauden

Uusi kausi julkaistaan tulevana syksynä.

26.6.2024 12:25

Miraijin A. kirjoittamaan ja Jimmyn kuvittamaan ranobe-sarjaan perustuva As a Reincarnated Aristocrat, I’ll Use My Appraisal Skill -anime on saamassa toisen tuotantokauden. Pian sarjan ensimmäisen kauden päätyttyä 23.6.2024 ilmoitettiin, että toinen tuotantokausi tulee saamaan ensi-iltansa tulevana syksynä. Kauden alku sijoittunee lokakuulle.

As a Reincarnated Aristocrat, I’ll Use My Appraisal Skill -ranobe alkoi ilmestyä Shounetsu ni Narou -sivustolla vuonna 2019, minkä jälkeen Kodansha alkoi julkaista tarinaa vuodesta 2020 lähtien. Tarinassa japanilainen salaryman syntyy uudelleen aristokraattiseen perheeseen nimellä Ars Louvent. Ars ei ole järin vahva tai älykäs, mutta hänellä on erikoiskyky ”arvioida” muita ja havaita heidän taitonsa. Tämän kyvyn avulla Ars kerää ympärilleen lahjakkaita henkilöitä ja alkaa kivuta korkeammalle aristokraattien keskuudessa.

As a Reincarnated Aristocrat, I’ll Use My Appraisal Skill -animen ensimmäinen kausi on katsottavissa Crunchyrollissa. Natsumi Inouen tekemä manga-adaptaatio ranobesta puolestaan on luettavissa englanniksi Kodanshan julkaisemana.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa