Bakeneko Anzu-chanista julkaistiin uusi traileri ja muita paljastuksia

Ranskalais-japanilaisena yhteistyönä toteutettu elokuva sai tunnuskappaleen, lisää ääninäyttelijöitä ja julisteen.

13.5.2024 09:41

Bakeneko Anzu-chan (englanniksi Ghost Cat Anzu) on saanut virallisen trailerin. Kokopitkä animaatioelokuva on toteutettu yhteistyönä ranskalaisen Miyu Productionsin ja japanilaisen Shinei Animationin välillä. Miyu Productions saattaa olla suomalaiskatsojille ennestään tuttu Haruki Murakamin novelleihin perustuvasta Blind Willow, Sleeping Woman -animaatioelokuvasta (2022), joka esitettiin Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla viime vuonna.

Traileri vahvisti uuden elokuvan Japanin ensi-illaksi 19. heinäkuuta. Elokuvan teemakappaleen Matatabi esittää A.S.A.B.-yhtyeen Chiaki Satou. Lisäksi jo aiemmin ilmoitettujen ääninäyttelijöiden Noa Gotoun ja Mirai Moriyaman joukkoon liittyy uusia kiinnityksiä. Ääniraidalla esiintyy muun muassa Munetaka Aoki (Rurouni Kenshin) sekä Miwako Ichikawa (All About Lily Chou-Chou) päähenkilön vanhempina. Villinä korttina näyttelijäkaartissa on myös legendaarisen Moonriders-rockyhtyeen jäsen Keiichi Suzuki, joka näyttelee buddhalaista munkkia ja on säveltänyt myös elokuvan musiikit.

Elokuvan ohjaajina toimivat Youko Kuno ja Nobuhiro Yamashita. Tuotantotiimissä on mukana neljä tuottajaa; Keiichi Kondou, Emmanuel-Alain Raynal, Pierre Baussaron sekä Hiroyuki Negishi. Ohjaaja Kuno vastaa myös hahmosuunnittelusta. Animaatio-ohjaajina toimivat Namiko Ishidate sekä Yukie Nakauchi.

© Takashi Imashiro / Kodansha / Bakeneko Anzu-chan -tuotantokomitea

Lähde: ANN

Lisää luettavaa