Baki Hanma VS Kengan Ashura -elokuvasta uusi traileri ja lisää tietoa

Kaksi maailmaa yhdistävän elokuvan tärkeimmät taistelut ja tunnusmusiikki selvisivät.

9.5.2024 16:32
© Keisuke Itagaki (Akita Shoten) / Baki-tuotantokomitea
© 2019 Yabako Sandrovich, Daromeon, Shogakukan / Kengankai

Netflix julkaisi maanantaina 6. toukokuuta uuden trailerin Baki Hanma VS Kengan Ashura -elokuvalle. Elokuva julkaistaan 6. kesäkuuta 2024.

Yllättävä crossover-elokuva tuo yhteen kahden eri sukupolven kamppailumangan maailmat. Kehässä kohtaavat Keisuke Itagakin Baki (1991–) sekä Yabako Sandrovichin kirjoittama ja Daromeonin kuvittama Kengan Ashura (2012–2018). Molemmista mangoista on tehty myös omat animaatiosarjat, jotka ovat nekin katsottavissa Netflixistä.

Uuden elokuvan ohjaa Baki-animesta vastannut Toshiki Hirano TMS Entertainment -studiolle. Mukana on paljon muutakin Bakin tekijäporukkaa. Käsikirjoituksesta vastaa Atsuo Ishino ja hahmosuunnittelusta Makoto Takahoko sekä Shingo Ishikawa. Musiikit säveltää myös Bakista tuttu Kenji Fujisawa sekä Yasuharu Takanashi, joka kävi tammikuussa Suomessa Desucon Frostbiten kunniavieraana. Elokuvan tunnuskappaleen Fly High esittää tyttöbändi Atarashii Gakko, ja lopputekstejä säestää Lead-nimisen hip hop -yhtyeen kappale Don’t Stay.

Uutisen lopusta löytyvä traileri väläyttää myös tulevan elokuvan tärkeimmät taistelut. Kehässä kohtaavat Saw Paing Yoroizuka ja Kaoru Hanayama, Raian Kure ja Jack Hammer, sekä Baki Hanma ja Ohma Tokita.

© Keisuke Itagaki (Akita Shoten) / Baki-tuotantokomitea
© 2019 Yabako Sandrovich, Daromeon, Shogakukan / Kengankai

Lähde: ANN

Lisää luettavaa