Beastarsin viimeisen kauden ensimmäinen puolikas on pian täällä

Ihmismäisistä eläimistä kertova draamasarja saa pian päätöksensä.

24.3.2024 18:00

Comic Natalie uutisoi AnimeJapan-tapahtumassa, että mangaka Paru Itagakin alkuperäisteokseen perustuva ihmismäisistä eläinhahmoista ja heidän välisistä suhteistaan kertova Beastars saa pian viimeisen kautensa – ja se on jaettu kahteen osaan.

Ensimmäinen puolikas on määrä julkaista kuluvan vuoden 2024 aikana ja toisen puolikkaan julkaisuajasta uutisoidaan myöhemmin. Sarjaa on julkaistu Netflixissä ja se on katsottavissa myös Suomessa.

Beastarsin animesovituksen ensimmäinen tuotantokausi näki päivänvalonsa vuonna 2019. Netflixiin sarja löysi tiensä alkuvuodesta 2020. Toinen tuotantokausi tuli ulos vuoden 2021 alkuvuodesta.

Beastars kertoo maailmasta, jossa kaikenkarvaiset eläimet elävät sulassa sovussa keskenään. Lempeän suden saaliinhimo alkaa heräillä samaan aikaan kun hänen koulussaan tapahtuu murha. Kasvinsyöjät alkavat epäillä luokkansa lihansyöjiä ja pääepäiltynä on harmaasusi nimeltä Legoshi, joka ei satuttaisi kärpästäkään – vai satuttaisiko? Herättääkö kääpiökani Haru pedon Legoshin sisällä, vai ovatko Legoshin tunteet Harua kohtaan jotain aivan muuta?

Viimeisen kauden virallisen teaserin voit katsoa tästä:

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa