Bird ihmemaassa -manga päättyy pian Japanissa

Seikkailija Isabella Birdin matka huipentuu Hokkaidolle.

14.4.2024 12:29

Kadokawan Harta-lehden virallisella X-tilillä on ilmoitettu, että Taiga Sassan Bird ihmemaassa -manga tulee pian päätökseen Japanissa. Osassa 11 suunnataan Hokkaidolle ja tutustutaan ainukulttuuriin. Kyseessä on julkaisijan mukaan mangan viimeinen tarinankaari.

Englantilaisen tutkimusmatkailija Isabella Birdin Japanin matkoista kertovaa mangaa julkaisee suomeksi Sangatsu Manga, ja sitä on toistaiseksi ilmestynyt neljän osan verran. Viides osa on tulossa 10.5.2024.

On vuosi 1878. Kauan eristäytyneenä ollut Japani on vasta vähän aikaa sitten avautunut ulkomaille. Maailmanmatkaaja Isabella Bird tahtoo tutustua Japanin omaleimaiseen vanhaan kulttuuriin, joka on vähitellen katoamassa, ja kulkea maan halki käyttäen teitä, joilla länsimaiset kävijät eivät vielä ole kulkeneet. Tavoite ei ole helppo, sillä valtio rajoittaa ulkomaalaisten liikkumista. Lisäksi jotkut reitit ovat sellaisia, että japanilaiset itsekin käyttävät niitä vain, kun on aivan pakko… Bird ihmemaassa pohjautuu matkakertomukseen Unbeaten Tracks in Japan.

Lähde: ANN

Lisää luettavaa