Black Butler -animen odotettu paluu lähestyy

Huhtikuussa alkava animen neljäs tuotantokausi sijoittuu englantilaiseen poikakouluun.

9.3.2024 17:50

Yana Toboson samannimiseen mangaan perustuva Black Butler saa pitkän odotuksen jälkeen pian jatkoa neljännen TV-animekauden muodossa. Uusi kausi kantaa nimeä Black Butler: Public School Arc, ja se sovittaa nimensä mukaisesti mangan Weston Collegeen sijoittuvan juonikaaren. Ensimmäisen jakson on määrä ilmestyä 13. huhtikuuta, ja uutta kautta pääsee seuraamaan ilmestymistahdissa myös Suomessa suoratoistopalvelu Crunchyrollissa. Tarkka jaksomäärä ei ole vielä tiedossa.

Black Butler: Public School Arc -kauden animoi tällä kertaa studio CloverWorks, ja ohjaajana toimii Kenjirou Okada. Edellisen kauden, Black Butler: Book of Circuksen, ilmestymisestä tulee tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta, ja viimeksi Black Butleria on nähty animoituna Book of the Atlantic -elokuvan muodossa vuonna 2017. Uusi kausi tulee jatkamaan mangan tarinaa siitä, mihin vuoden 2017 elokuva sen jätti.

Public School Arc -kaudella Ciel Phantomhive ja hänen demonihovimestarinsa Sebastian Michaelis soluttautuvat kuningattaren käskystä yksityiseen poikakouluun tutkimaan kadonneiden opiskelijoiden tapausta. Uusi kausi tuo mukanaan runsaasti lisäyksiä hahmokaartiin, ja pääparivaljakon lisäksi kauden keskiöön nousevat koulun neljä prefektiä. Prefektien äänirooleissa kuullaan Toshiki Watanabe Edgar Redmondina, Junya Enoki Lawrence Bluewerina, Shunsuke Takeuchi Herman Greenhillinä ja Tatsumaru Tachibana Gregory Violetina. Cielin ja Sebastianin äänirooleissa jatkavat edelleen tutut Maaya Sakamoto ja Daisuke Ono.

Yana Toboson alkuperäismangaa on julkaistu Square Enixin GFantasy-lehdessä vuodesta 2006. Suomessa Black Butler -mangaa julkaisee Punainen jättiläinen nimellä Kuroshitsuji – piru hovimestariksi, ja se on saatavilla Anime Shopista.

Katso animen uusin traileri alta:

Lähteet: Crunchyroll ja animen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa