Blue Lock -elokuvan julkaisu lähenee

Itsekästä jalkapalloilua näkee kohta isolta ruudulta.

22.3.2024 09:00

Blue Lock -Episode Nagi- -elokuvan nettisivut ovat julkaisseet uuden trailerin tulevasta elokuvasta. Elokuva perustuu Blue Lockin sivutarinaan, Blue Lock: Episode Nagi -mangaan, joka nimensä mukaisesti keskittyy pääsarjasta tuttuun Seishirou Nagiin. Mangan kirjoittaja on pääsarjaakin kirjoittava Muneyuki Kaneshiro, mutta piirtäjänä on Kota Sannomiya Yusuke Nomuran sijaan.

Elokuvan ensi-ilta Japanissa on 19. huhtikuuta. Ohjaajana toimii Shunsuke Ishikawa, joka toimi Blue Lock -animen avustajaohjaajana. Studiona on yhä 8-Bit.

Uusi traileri esittää elokuvan alkutunnarin Stormy, jonka esittävät Nissy ja SKY-HI. Molemmat artistit kuuluivat AAA (Attack All Around) -nimiseen yhtyeeseen ennen kuin siirtyivät soolourille.

Blue Lock -animen ensimmäinen kausi oli 24 jaksoa ja se kesti syksystä 2022 kevääseen 2023. Toinen kausi on ilmoitettu. Kodansha USA julkaisee sekä Blue Lock että Blue Lock: Episode Nagi -mangasarjoja englanniksi. Episode Nagia se kuvailee näin:

Toisen vuoden lukiolainen Seishirou Nagi ajatteli kaiken olevan vaivalloista ja hän eli elämänsä kuin apaattisessa sumussa. Kaikki muuttui, kun hän tapasi Reo Mikagen ja he pääsivät mysteeriseen hyökkääjätreenikeskukseen Blue Lockiin. Uusi sivutarina Blue Lockin kirjoittaja Muneyuki Kaneshirolta kertoo tarinan Nagin perspektiivistä.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa