Chainsaw Manin tekijän Look Back saa elokuvasovituksen

Look Back -mangasta tulee kokopitkä anime-elokuva kesällä.

15.2.2024 15:13

Chaisaw Manin luoja Tatsuki Fujimoton yksiosainen Look Back -manga saa kesällä kokopitkän elokuvasovituksen. Look Back on alun perin ilmestynyt vuonna 2017 Shueishan Shonen Jump+ -verkkoalustalla ja se on luettavissa myös englanniksi Manga Plus -palvelun kautta. Tarinaa kuvaillaan palvelun sivuilla seuraavasti:

Fujino on tavallinen nelosluokkalainen joka piirtää mangastrippejä koulun lehteen. Taiteensa avulla hän on luokan tähti, mutta eräänä päivänä hän saa tietää että Kyomoto, eräs oppilas joka ei koskaan käy koulussa, haluaa myös lähettää mangaansa lehteen…

Elokuvan tuottaa Studio Durian, ja ohjaajan puikoissa häärää studion perustaja Kiyotaka Oshiyama. Häenet tunnetaan mm. Flip Flappersin ohjaajana ja lisäksi hän ollut mukana kokopitkän elokuvan tuotannossa Evangelion Rebuildien ja Ghiblin teosten Tuuli nousee ja Kätkijät parissaLisäksi hän piirtää kuvituksia Pokémon-kortteihin.

Look Back -elokuva tulee Japanin teattereihin 28. kesäkuuta 2024. Siihen asti että elokuvan levitysoikeudet länsimaissa selviävät, voi kynän suhinaa ja intensiivistä kumitusta tunnelmoida juuri julkaistussa trailerissa:

Lähteet: ANN, Manga Plus

Lisää luettavaa