Comic Con -tapahtuma saapuu Suomeen 2024

Suuren mittakaavan tapahtuma nähdään Tampereella toukokuussa 2024.

16.10.2023 17:15

Populaarikulttuurimaisemilla on tapahtumassa suurta: Comic Con Nordics laajentaa toimintaansa Suomeen. Tapahtuma, joka on tunnettu ympäri maailmaa elokuvista, tv-sarjoista, videopeleistä, sarjakuvista ja cosplay-pukeutumisesta, saapuu kotimaahamme ensimmäistä kertaa 11.-12. toukokuuta 2024. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Vieraiksi on luvassa suosittuja näyttelijöitä ja sarjakuvapiirtäjiä, joiden julkistusta seurataan vielä. Aikaisemmin Comic Con Nordicsissa on vieraillut sellaisia suuria nimiä kuin Tom Felton, James McAvoy, Katherine Mcnamara, Mads Mikkelsen, Pamela Anderson, Cobie Smulders, Sean Astin, Evanna Lynch ja Lana Parrilla.

Comic Con Nordics on järjestänyt vastaavia tapahtumia Ruotsissa ja Tanskassa jo vuodesta 2014 lähtien. Tukholman Comic Con houkuttelee vuosittain yli 30 000 kävijää.

Comic Con Finlandin monipuolisessa ohjelmassa on TV:n ja elokuvien inspiroimia aktiviteetteja ja mahdollisuus tavata suosittuja näyttelijöitä, sarjakuvataiteilijoita, digitaalisia tekijöitä ja vaikuttajia. Osallistujat voivat myös liittyä maailmanluokan cosplay-kilpailuihin ja pelata uusimpia pelejä.

Tapahtuma houkuttelee myös näytteilleasettajia eri aloilta. Mukana on peliyhtiöitä, elokuvien ja television tuotantoyhtiöitä, sarjakuvakustantajia ja oheistuotemyyjiä. Comic Conin lavoilla voi osallistua Q&A-paneeleihin, peliesittelyihin, kuunnella mielenkiintoisia keskusteluja, nähdä live-piirustuksia ja cosplay-kilpailuja. Artist Alley -alueella esitellään itsenäisiä taiteilijoita, kun taas Creators Cornerissa voi tavata tubettajia ja muita vaikuttajia.

Comic Con Nordicsin aikaisempien tapahtumien näytteilleasettajina ovat olleet muun muassa HBO Nordic, Funko, LEGO, Disney, Playstation, Nintendo, Xbox ja erikoisliikkeet. Tapahtuma tarjoaa mahtavia tarjouksia, hauskoja aktiviteetteja ja jännittäviä kilpailuja kaikille populaarikulttuurin ystäville.

Comic Con Finlandista voi lukea lisää heidän virallisilta kotisivuiltaan ja seuraamalla heitä sosiaalisessa mediassa. Tämä on odotettu kokemus niin pienille kuin suurillekin populaarikulttuurin faneille.

Lisää luettavaa