Crunchyroll hankkinut levitysluvan OVERLORD: The Sacred Kingdom -elokuvaan

Pohjois-Amerikan teatterilevitys on varmistunut.

14.4.2024 14:37
©Kugane Maruyama/KADOKAWA/Theatrical version “Overlord” Holy Kingdom Edition -tuotantokomitea

Crunchyroll-suoratoistopalvelu ilmoitti 9.4.2024 hankkineensa levitysoikeudet OVERLORD: The Sacred Kingdom -elokuvaan. Elokuvan Japanin ensi-ilta on tämän vuoden syksyllä.

Ilmoituksessaan Crunchyroll varmisti, että The Sacred Kingdom tulee teatterilevitykseen Pohjois-Amerikassa. Crunchyroll on myös hankkinut elokuvan Euroopan levitysluvat, mutta ilmoituksessa ei vielä kerrottu tarkemmin, tuleeko elokuva Euroopan alueella teattereihin vaiko mahdollisesti suoratoistopalvelun puolelle. Myöskään tarkemmista aikatauluista ei vielä annettu tietoja.

Kugane Maruyaman vuosien 2010–2012 välillä julkaistu romaanisarja Overlord on myöhemmin muokattu ranobeiksi, mangaksi ja animesarjaksi. Overlord kertoo Momongasta, joka pelaa voimakkaana lich/kuolonherra -hahmona MMORPG-pelissä. Kun pelin palvelimet suljetaan, peli ei kuitenkaan lakkaa olemasta ja Momomga tajuaa olevansa jumissa fantasiamaailmassa jättiläisluurankona. Kuolonherra ottaa nimekseen Ains ja ryhtyy maailmanvalloitukseen.

Uudessa elokuvassa Ains saa Pyhältä kuningaskunnalta ja Slane-teokratialta pyynnön auttaa heitä taistelussa Demonikeisaria vastaan.

Overlord-animesarja on katsottavissa Crunchyrollissa. Ranobet ja niiden mangasovitus ovat luettavissa englanniksi Yen Pressin julkaisemina.

Lähde: Crunchyroll

Lisää luettavaa