Dead Dead Demon’s DeDeDeDe Destructionin animesovituksen tekijöitä julkistettiin

Anime tulee olemaan kahden elokuvan mittainen projekti, joka julkaistaan keväällä 2024.

1.9.2023 18:00

Inio Asanon Dead Dead Demon’s DeDeDeDe Destructionin animesovituksesta uutisoitiin ensi kerran vuoden 2022 maaliskuussa. Tuolloin ainoa tieto oli, että Asano avustaa animesovituksen tekemisessä Production +h. -studiota. Nyt olemme saaneet lisätietoa tästä projektista, joka on Asanon mangojen debyytti animemuodossa.

Elokuvien ohjauksesta vastaa Tomoyuki Kurokawa, jonka aiempia ohjauksia ovat muun muassa Psychic Detective Yakumon ja Dragonar Academyn animesovitukset. Käsikirjoittamisen hoitaa A Silent Voicen, Violet Evergardenin ja Tamako Marketin käsikirjoittanut Reiko Yoshida, joka toimii myös käsikirjoitustiimin työnjohtajana. Nobutake Ito hoitaa hahmosuunnittelun ja hän on myös animaatiotiimin ohjaaja. Iton aiempia töitä on The Tatami Galaxy. Mika Nishimura (Dorohedoro) on taiteellinen ohjaaja ja Taro Umebayashi (Yuri!! on Ice ja Space Dandy) hoitaa elokuvien musiikin sävellyksen.

Manga kertoo kahden tavallisen lukiotytön sekä heidän ympärillään olevien ihmisten eriskummallisesta arjesta maailmassa, jossa jättimäinen avaruusalus herättää kauhua Tokion ilmatilassa.

Elokuvat julkaistaan keväällä 2024.

Alla lyhyt kurkistusvideo animen suunnitteluprosessista:

Lähde: Anime News Network

Lisää luettavaa