Delicious in Dungeon -näyttely Tokiossa

Näytillä muun muassa Punaisen lohikäärmeen pää.

26.4.2024 10:04

Ryouko Kuin mangaan perustuvan Delicious in Dungeon -animesarjan näyttely on esillä Tokiossa Sumidassa sijaitsevassa Solamachi-ostoskeskuksessa 27.4.–6.5.2024 välisenä aikana. Näyttely sijoittuu Golden Week -ajanjaksolle, jolloin Japanissa vietetään neljää eri yleistä vapaapäivää.

Animen toteuttaneen Trigger-studion luomien kuvien lisäksi Kui on piirtänyt näyttelyä varten uutta taidetta sarjan päähahmoista. Näyttely esittelee animen alkuperäistä taidetta ja aidonkokoisen kopion Punaisen lohikäärmeen päästä. Tarjolla on myös useita paikkoja, joissa kävijät voivat ottaa valokuvia, sekä erinäisiä näyttelyä varten luotuja tuotteita. Osa Solamachi-keskuksen ravintoloista tarjoaa näyttelyn aikana animen inspiroimia ruoka-annoksia.

Animesta tutut Laiosin ja Marcillen ääninäyttelijät Kentarou Kumagai ja Sayaka Senbongi esittelevät näyttelyn sisältöä Kadokawa-kustantamon virallisella YouTube-kanavalla (linkki lähetykseen) ja Nico Nico Douga -videosivustolla (linkki lähetykseen) 26.4. klo 20.30 Japanin aikaa. Lähetyksen ensimmäinen puolikas on katsottavissa sekä YouTubessa että Dougassa, mutta lähetyksen myöhempi puolikas on saatavilla vain Dougan maksullisen palvelun tilaajille. Kumpikin livelähetys on katsottavissa 6.5.2024 saakka.

Delicious in Dungeon -manga on luettavissa englanniksi Yen Pressin julkaisemana ja animesarja on katsottavissa Netflixissä.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa