Demon Slayerin Infinity Castle -tarinakaari sovitetaan kolmeksi elokuvaksi

Crunchyroll ilmoitti tuovansa elokuvat maailmanlaajuiselle teatterikierrokselle.

6.7.2024 10:28

Kesäkuun 30. päivä päättyi uusin Demon Slayerin tuotantokausi, joka kattoi sarjan kolmanneksi viimeisen tarinakaaren Hashira Training.

Kauden päättymisen ohessa ilmoitettiin, että sarjan viimeisen tarinakaarikokonaisuuden ensimmäinen puolikas Infinity Castle tuodaan katsottavaksi kolmen elokuvan muodossa. Tämän lisäksi striimauspalvelu Crunchyroll ilmoitti, että he tulevat esittämään elokuvat maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa. Vielä ei ole varmaa, koskeeko tämä myös Suomea.

Demon Slayerin animesovituksen matka on tähän asti ollut vaiherikas. Ensimmäinen tuotantokausi esitettiin keväällä ja kesällä vuonna 2019. Elokuvateattereiden pankin räjäyttänyt Mugen Train -tarinakaari tuotiin elokuvateattereihin ja myöhemmin myös TV:hen. Entertainment District -tarinakaari saatiin Mugen Trainin TV-sovituksen rinnalle vuonna 2022. Swordsmith Village -tarina esitettiin vuonna 2023 ja viimeisin animesovituksen saanut tarinakaari Hashira Training saatiin televisioruutuihin tänä vuonna.

Sarjan viimeisen tarinakaaren eli Sunrise Countdownin sovituksesta ei ole vielä mitään tietoa ilmassa, mutta seuraamme uutisointia.

Lähde: Eiga Natalie

Lisää luettavaa