Dragon Ball Daima – uusi anime Akira Toriyamalta

Akira Toriyama työskentelee sarjan parissa henkilökohtaisesti.

30.11.2023 12:00

Toei Animation julkisti aivan uutta sisältöä tämän vuoden New York Comic-Conissa. Dragon Ballin 40-vuotisjuhlan kunniaksi tehdään uusi anime nimeltä Dragon Ball Daima, joka sisältää täysin uuden tarinan. Shenron-lohikäärmeen toteuttaman toiveen tuloksena soturit muuttuvat lapsiksi.

Akira Toriyama aloitti alkuperäisen Dragon Ball -mangan julkaisun vuonna 1984, ja anime lähti käyntiin 1986. Dragon Ball Z -anime saavutti maailmalla valtavan suosion intensiivisten toimintakohtaustensa ansiosta. Toriyaman työ Dragon Ballin parissa alkoi kuitenkin paljon kevyemmässä hengessä ja pyöreämpien hahmodesignien kanssa. Ensimmäinen silmäys Dragon Ball Daimasta muistuttaa enemmän alkuperäissarjaa.

Vaikka Toriyama osallistuu itse sarjan tuotantoon, Dragon Ball Daiman äskettäin paljastettu tuotantotiimi osoittaa, että sarja on muutenkin hyvissä käsissä. Ohjaajina toimivat Yoshitaka Yashima ja Aya Komaki, jotka ovat aiemmin auttaneet luomaan joitakin Dragon Ball Superin ja One Piecen parhaita jaksoja. Hahmosuunnittelijana toimii Katsuyoshi Nakatsuru ja käsikirjoittajana Yuuko Kakihara

Dragon Ball Daiman julkaisuajankohdaksi on suunniteltu syksyä 2024, 40 vuotta sen jälkeen kun alkuperäinen Dragon Ball -manga julkaistiin.

Animepiireissä uutinen on yllättävä, sillä moni odotti enemmän jatkoa Dragon Ball Superille, joka päättyi vuonna 2018. Dragon Ball Super -mangassa on kaksi merkittävää tarinakaarta, joita ei ole vielä sovitettu lainkaan.

Lähde: Toei Animationin viralliset japaninkieliset sivut, Screen Rant

 

Lisää luettavaa