Esirippu nousi Princess Peach: Showtimelle Helsingissä

Pelin julkaisua juhlistettiin Helsingin Super Bariossa. Edellisestä Peachin tähdittämästä pelistä on melkein 20 vuotta.

23.3.2024 15:30

© Ilkka Vuorinen

Princess Peach: Showtime! -pelin lanseerausta juhlistettiin Helsingissä pelin virallisen julkaisupäivän aattona 21. maaliskuuta. Nintendon virallinen jakelija Pohjoismaissa, Bergsala järjesti pelin kekkerit Super Barion tiloissa Traverssikuja 3:ssa. Super Bario on kuukauden avoinna ollut videopelibaari, jossa pelaajat pääsevät viettämään iltaa hyvissä tunnelmissa samanhenkisten ihmisten parissa. Princess Peach: Showtime! pelin kokopitkää versiota pääset pelaamaan Barion tiloissa tapahtuman jälkeen.

© Ilkka Vuorinen

Animen toimitus vieraili tapahtumassa paikan päällä. Pitopalvelu Fygën tarjoilu ja Super Barion komea sisustus miellyttivät silmää.

© Ilkka Vuorinen

Princess Peach: Showtimen (Nintendo Switch) julkaisupäivä oli perjantaina 22.3. Prinsessa Peach pääsi viimeksi tähdittämään vuoden 2005 Super Princess Peach -peliä, josta on melkein 20 vuotta aikaa. Princess Peach: Showtimen julkaisija on Nintendo ja pelin on kehittäjänä toimi Good-Feel, joka tunnetaan Kirby’s Epic Yarn ja Yoshi’s Woolly World -peleistä.

Pelissä Prinsessa Peach saapuu Sparkle teatteriin, mutta tilanne kääntyy päälaelleen, kun juonitteleva Madame Grape valtaa esityksen Sour Bunch -joukkoineen. Peachin tehtäväksi tulee näytelmän pelastaminen, apunaan teatterin suojelija Stella ja häneltä saatu taikanauha.

Peli keskittyy teatteriteeman lisäksi erilaisiin muodonmuutoksiin, jotka antavat Prinsessa Peachille uusia kykyjä haasteiden selvittämiseen. Näitä ovat muun muassa miekkailija, kondiittori ja kung fu -taistelija. Prinsessa pelastaa päivän näyttävästi muodonmuutostensa avulla.

© Ilkka Vuorinen

Bergsalan PR Manager Suvi Varsaluoma toivotti vieraat tervetulleeksi tapahtumaan.

Princess Peach: Showtimesta on julkaistu demo Nintendo eShopissa, jossa pelistä voi saada kahden tason mittaisen maistiaisen. Koko pelin voit ladata jo nyt ja löydät sen myös hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä.

Säkenöivän trailerin voi katsoa alta:

Paikan päällä oli aktiteettina hyvän seuran ja ruuan lisäksi myös värityskuvia ja paperikruunujen valmistusta. Myös Anime-lehden päätoimittaja Anna-Liisa Koskinen innostui värityspuuhiin.

Lähde: Nintendo, Princess Peach: Showtime! -yksityistilaisuus

Lisää luettavaa