Fairy Tail palaa kesällä

Mangan jatko-osa saa animesovituksen.

15.3.2024 14:35

Tiistaina ilmoitettiin, että Fairy Tail: 100 Year Quest -mangan animesovitus tulee alkamaan heinäkuussa. Ilmoitus tehtiin sarjan virallisten nettisivujen kautta. Kyseessä on Fairy Tailin jatko-osasarja, jonka kirjoittajana toimii vieläkin alkuperäisen sarjan tekijä Hiro Mashima, mutta kuvituksesta vastaa Atsuo Ueda. Animesovitus ilmoitettiin alun perin syksyllä 2021.

Toisin kuin aikaisemmat Fairy Tail -kaudet, jotka animoi A-1 Pictures, 100 Year Quest tulee olemaan J.C. Staffin tuotos. Ohjaajana toimii Toshinori Watanabe, eikä tämä ole hänen ensimmäinen kertansa sovittamassa Hiro Mashiman työtä, sillä hän aikaisemmin toimi Edens Zero -sarjan ohjaajana. Myös hahmosuunnittelija Yurika Sako on Edens Zeron tuotannosta tuttu. Studion vaihtumisesta huolimatta mukana on myös henkilöitä, jotka ovat työskennelleet Fairy Tail -animesarjoissa aikaisemmin. Yasuharu Takanashi ja Shouji Hata olivat vastuussa Fairy Tailin musiikista ja palaavat säveltämään 100 Year Questin musiikkia.

Uusi traileri esittää tutut päähahmot, joita esittävät samat ääninäyttelijät kuin ennenkin. Alla näkyy miltä Natsu ja Lucy tulevat näyttämään sarjassa.

Kodansha julkaisee mangaa englanniksi ja kuvaa tarinaa näin:

Natsu, Lucy, Happy, Erza ja koko Fairy Tail -kilta ovat taas toiminnassa – ja he ovat päättäneet haastaa sadan vuoden tehtävän, jota kukaan ei ole uskaltanut yrittää yli sataan vuoteen. Salaperäinen kylä, omituinen henki, kauhistuttava uusi vastustaja ja kokonaan uusi manner tutkittavaksi. Kun olet oikeiden ystävien kanssa, seikkailu ei koskaan lopu.

Jatko-osamanga alkoi vuonna 2018 ja siitä on julkaistu englanniksi 13 osaa. Japanissa julkaistuja osia on 16.

Uuden trailerin voi katsoa alta.

Lähde: 100 Year Questin nettisivut

Lisää luettavaa