Fortnite x Anime – Jujutsu Kaisen

Epic Gamesin kehittämä Fortnite solmii liittoja suurten shounen-animesarjojen kanssa, ja seuraava crossover-tapahtuma on käynnissä vielä muutaman päivän ajan.

21.8.2023 12:00

Epic Games on jälleen herättänyt animeyhteisöissä keskustelua viimeisimmällä päivityksellään. Gege Akutamin luoman Jujutsu Kaisen -sarjan Yuji Itadori, Satoru Gojo, Megumi Fushiguro ja Nobara Kugisaki ovat nyt osa Fortniten värikästä universumia, huvittavien tanssiliikkeiden armoilla.

Break The Curse -tapahtumassa on lukuisia erilaisia tehtäviä, ja tietysti metsästetään kirottuja laamoja. Pelissä on tällä hetkellä käytettävissä kaksi uutta myyttistä esinettä, Hollow ja Straw Doll -tekniikka, jotka tuovat eeppistä lisävoimaa pelikokemukseen. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tutustua sarjan voimakkaisiin velhoihin, erityisesti kun Jujutsu Kaisenin toinen animekausi on jo alkanut käyntiin.

Fortnite-peli, joka on täynnä populaarikulttuurisia yhteistyöprojekteja ja intensiivisiä taisteluita, jatkaa rajojen rikkomista, vaikka anime-yhteistyöt eivät enää ole uusi asia. Aiempiin crossover-tapahtumiin ovat kuuluneet Naruto, Dragon Ball Super, Attack on Titan sekä My Hero Academia, jotka ovat tavoittaneet laajan pelaajakunnan.

Suurimman aplodit ansaitsevat Creative-modin käyttäjät, jotka ovat luoneet lukuisia ympäristöjä sarjoista ja elokuvista muiden iloksi. Voit kävellä läpi rakkaan Suzume-elokuvan alueen tai lentää Shibuyan läpi. Nämä creative mode rakkauskirjeet yhteisöltä ovat kokeilemisen arvoisia.

Break the Curse teaser:

Pelikuva trailerin voit katsoa tästä:

Lisää luettavaa