Get Wild! City Hunterin näytelty Netflix-elokuva sai trailerin

Aikaisemmista adaptaatioista poiketen uusi elokuva on oikeasti kuvattu Tokiossa.

11.4.2024 16:55

Tsukasa Hojon City Hunter -mangaan perustuva uusi elokuva-adaptaatio on saanut virallisen trailerin. City Hunter -elokuvan ohjaa Yuichi Sato (The Master Plan, Kasane) ja se on tulossa Netflixiin 25. huhtikuuta.

Traileri julkistettiin maanantaina 8. huhtikuuta, päivänä jota fanit epävirallisesti kutsuvat ”Get Wild Dayksi”. TM Networkin Get Wild on vuonna 1987 alkaneen City Hunter -animesarjan tunnuskappale, ja siitä tuli Japanissa aikoinaan iso hitti. Uuden elokuvan trailerissa kuullaan kappaleesta myös päivitetty versio, Get Wild Continual.

Päähenkilö Ryo Saeban roolissa on Ryohei Suzuki, karismaattinen virnuilija, joka näyttelee usein etenkin isoja köriläitä. Hän on jäänyt mieleen muun muassa My Love Story!! -elokuvan Gouda Takeona ja Hentai Kamen -elokuvien hassuna sankarina. Vuonna 2023 Suzuki teki vakavamman roolin elokuvassa Egoist, jossa hän näyttelee muotialalla työskentelevää materialistista homomiestä.

Saeban parhaan ystävän Hideyuki Makimuran roolissa nähdään konkarinäyttelijä Masanobu Ando (Battle Royale, Kids Return). Kaori Makimurana on Misato Morita (She Loves to Cook, and She Loves to Eat) ja etsivä Saeko Nogamina Fumino Kimura (The Fable).

City Hunter on aikaisemmin saanut useita näyteltyjä adaptaatioita. Vuonna 1993 ilmestyi ensimmäinen Hong-Kong -filmatisaatio, jossa pääroolia näytteli Jackie Chan. Etelä-Koreassa sarjasta tehtiin vuonna 2011 näytelty tv-draama, joka sijoitti tarinan Koreaan. Uusin versio on vuonna 2018 tehty ranskalainen hölmöilykomedia, jossa Ryo Saebasta tuli Nicky Larson. Nyt Netflixiin tuleva elokuva vaikuttaisi olevan mangalle ja animesarjalle uskollisin adaptaatio tähän asti, ja elokuvan kohtaukset on jopa oikeasti kuvattu Tokiossa Shinjukun kaupunginosassa.

Lähde: ANN

Lisää luettavaa