Giri Giri Eye! Ikenai Borderline! – Macross saapuu Disney Plussaan

Mikki Hiiren striimikoti täyttyy pian avaruusdraamasta ja idoleista.

22.3.2024 12:30

©2015 Big West/Macross Delta -tuotantokomitea

Avaruusaluksia ja idoleita vilisevä tuoteperhe Macross saapuu maailmanlaajuiseen levitykseen Disney+ -striimipalveluun kuluvan vuoden loppuun mennessä. Asiasta uutisoi Macrossin virallinen nettisivu. Macross Frontier -sarjan hahmosuunnittelijana toiminut Risa Ebata juhlisti uutista varsin muikealla ja väriloistoa sisältävällä mainosjulisteella, jota voi ihailla uutisen alta.

Palveluun saapuvat Macross-tuoteperheen animet ovat seuraavat: Macross Plus, Macross 7, Macross Frontier sekä Macross Delta. Tähän kuuluu mainittujen nimikkeiden lukuisat eri versiot, eli TV-animet, elokuvat, spesiaalit sekä OVA-lyhytsarjat. Ainoastaan alkuperäisen 80-luvun alussa julkaistun Super Dimension Fortress Macrossin sekä sen tunnetun Do You Remember Love? -elokuvan levitystä on rajoitettu, eikä niitä täten nähdä Japanin ulkopuolella. Syytä rajoitukselle ei ole kerrottu.

Bigwest, Studio Nue ja Harmony Gold USA ilmoittivat vuonna 2021, että he ovat antaneet luvan maailmanlaajuiseen levitykseen suurimmalle osalle Macross-tuoteperheen sarjoista ja elokuvista. He tulevat tekemään yhteistyötä myös tulevaisuudessa Macrossin tulevien osien levityksen parissa. Lisäksi animestudio Sunrise on käynnistelemässä uutta Macross-animaatioprojektia. Odotamme innolla, mitä sieltä on tulossa.

©’82,’84,’87,’92,’94,’95,’97,’02,’18 BW ©’07 BW/MFP・M ©’09,’11,’21 BW/MFP ©’12 BW/MFB7P ©’15,’17,’21 BW/MDP

Lähde: Macrossin viralliset kotisivut

Lisää luettavaa