Gojo unikaveriksi? Luksushotelli tarjoaa Jujutsu Kaisen -teemaisia huoneita

Tokiossa voi kesällä nukkua erityisessä seurassa.

3.4.2024 18:55

Tokion Ikebukurossa sijaitseva luksushotelli Sunshine City Prince Hotel on julkaissut suunnitelmakuvia sen Jujutsu Kaisen -teemaisista huoneista, jotka tulevat käyttöön kesällä.

Kaksi sviittiä sisustetaan sarjan eri juonikaarien mukaan. Kuvien perusteella sarja näkyy huoneissa Jujutsu Kaisen -teemaisten liinavaatteiden lisäksi seiniä koristavina aidonkokoisina hahmokuvina sekä juonikaariin liittyvällä taiteella. Ensimmäinen huone perustuu ”Hidden Inventory / Premature Death Arc” -juonikaareen ja sen seiniä koristavat Satoru Gojo (nuorena), Suguru Geto, Shoko Iera, Yu Haibara ja Kento Nanami (nuorena). ”Shibuya Incident” -huonetta taas koristavat Yuji Itadori, Megumi Fushiguro ja Nobara Kugisaki sekä aikuisikäiset Satoru Gojo ja Kento Nanami.

Huoneet sijaitsevat hotellin uniikissa kerroksessa, jonka nimi on ”Concept Floor IKEPRI 25”. Kerroksen huoneet muutetaan säännöllisin väliajoin teemahuoneiksi yhteistyössä suosittujen tuoteperheiden kanssa.

Hotelli ei ole vielä paljastanut, paljonko yöpyminen huoneissa tulee maksamaan. Sen aiemmissa samantapaisissa kampanjoissa huoneiden hinnat ovat kuitenkin olleet 21 000–32 000 jenin luokkaa eli noin 130–200 euroa.

Kuvia huoneista voi katsoa hotellin X-tililtä. Kumman sinä valitsisit?

Lähde: Concept Floor IKEPRI 25:n X-tili ja CBR

Lisää luettavaa