Hanabie kiinnitetty Provinssiin 2024

Yhtye esiintyy lauantaina 26.6. samana päivänä PMMP:n kanssa.

17.2.2024 13:57

Tokiolainen metalcore-yhtye Hanabie saapuu kesällä Seinäjoelle monipuolistamaan kolmipäiväisen Provinssi-musiikkifestivaalin tarjontaa. Nelikko esiintyy lauantaina 26.6.2024. Samalla lipulla on mahdollista päästä katsomaan muun muassa PMMP:tä ja toista metalcore-yhtyettä Bad Omensia.

Omaa musiikkiaan Hanabie tituleeraa Harajuku-coreksi, ammentaen myös pukeutumiseensa aineksia japanilaisesta katumuodista. Yhtyeen sanoituksissa on myös viittauksia animeen ja videopeleihin, ja sen jäsenet ovat kertoneet olevansa kovia populaarikulttuurin kuluttajia. Bändin musiikilliset vaikutteet vaihtelevat Maximun the Hormonen kaltaisista ikoneista aina animemusiikkiin ja vocaloidiin.

Provinssi kuvailee esiintyjää sivuillaan seuraavasti:

Japanilainen Harajuku-core -yhtye HANABIE. keittää yhteen raskastakin raskaamman sekoituksen metalcorea, hardcore punkia ja nu metalia maustaen tymäkkää soundiaan hyppysellä elektro- ja hyperpoppia, joka iskee suoraan kuulijansa hermokeskukseen. Anime- ja videopelikulttuurista inspiraatiota ammentava nelikko on esiintynyt lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla ja ensi kesänä on viimein luvassa ensimmäinen Suomen-keikka missä muuallakaan kuin Provinssissa.

Oletko jo kuullut Hanabien musiikkia? Katso alta uusin musiikkivideo!

Lähde: Provinssi

Lisää luettavaa