Heroes Comic Con Finland avaa ovensa viikon päästä

10. toukokuuta alkava Comic Con Finland kerää kävijöitä ympäri Suomea.

3.5.2024 11:57

Suuren mittakaavan populaarikulttuuritapahtuma Comic Con Finland avaa pian ovensa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Aukioloajat:
Perjantai 10.5. klo 13.00 – 21.00
Lauantai 11.5. klo 10.00 – 19.00
Sunnuntai 12.5. klo 10.00 – 18.00

Vieraina on niin näyttelijöitä, suomalaisia tubettajia kuin sarjakuvataiteilijoitakin. Paikan päällä nähdään esimerkiksi Game of Thrones -sarjan näyttelijä Kit Harington (Jon Snow), Harry Potterien Natalia Tena (Nymphadora Tonks) ja veteraaniääninäyttelijä Nolan North, joka tunnetaan erityisesti Uncharted-pelisarjan pääroolistaan (Nathan Drake). Mukana on myös arvostettu ohjaaja, animaattori ja hahmosuunnittelija Shinya Ohira, joka on ollut merkittävässä roolissa useiden elokuvien luomisessa, mukaan lukien Akira ja lukuisat Studio Ghiblin elokuvat. Ja mitäpä sarjakuvatapahtuma Suomessa olisi ilman ankkataiteilija Don Rosaa?

Näihin ja moniin muihin Comic Conin vieraisiin voit käydä tutustumassa tästä linkistä. Sankarit voi tavata merkittyinä päivinään Heroes Meet -alueella.

Monenmuotoiseen ohjelmaan kuuluu International Cosplay League -karsintakilpailu. Yksilö- ja parikategorioissa kilpaillaan Suomen edustuksesta Madridissa, Espanjassa 14. – 15.9.2024 järjestettävässä Japan Weekend -tapahtumassa. Lisäksi monista coneista tuttu Anime Music Video -kilpailu, jossa editoituihin animevideoihin yhdistetään musiikkia, nähdään myös Comic Conissa. Lavaohjelmassa ovat Cosplay Dance Show, Angry Birds, sarjakuva-artistipaneeli ja kysymystilaisuus sankarien kanssa.

Näytteilleasettajissa on pitkä lista tuttuja nimiä, kuten Nintendo, Sony Pictures, Fantasiapelit, Turun Sarjakuvakauppa, Puolenkuun pelit ja tietysti Anime Shop.

Kokonaisuudessaan listalla on jo 77 näytteilleasettajaa. Tutustu kaikkiin tästä linkistä.

Lähde: Heroes Comic Con Finland

Lisää luettavaa