Ihmissuhdesarja Tsuma, Shougakusei ni Naru löytää tiensä televisioon

Kun kuollut vaimoni uudelleensyntyi alakouluikäisenä tyttönä.

5.3.2024 10:45

Yayu Muratan vuosina 2018–2022 Weekly Manga Times -lehdessä julkaistu ihmissuhdemanga Tsuma, Shougakusei ni Naru (”vaimostani tuli alakoululainen”) saa televisiossa esitettävän animesovituksen, joka esitetään kuluvan vuoden aikana.

Sarja kertoo Keisuke Niijimasta, vaimonsa liikenneonnettomuudessa menettäneestä ja aikuisesta tyttärestään etääntyneestä leskimiehestä, jonka elämä mullistuu, kun hänen ovelleen kävelee 10-vuotias koululaistyttö. Tyttö esittäytyy Keisuken edesmenneen vaimon, Takaen, reinkarnaationa. Nyt Keisuke yrittää saada menettämänsä ajan takaisin samalla, kun Takae painii peruskoululaisen kehossa nykyisen elämänsä ongelmien parissa ja elää samalla kaksoiselämää Keisuken ja tyttärensä Main kanssa.

Toimitus tutustui alkuperäisteokseen uutisen kirjoituksen ohessa ja haluaa huomauttaa: vaikka kuvaus saa sarjan kuulostamaan hyvin epäilyttävältä, se ei sitä ole. Sarjassa käsitellään vakavuudella ikäeroon liittyviä asioita ja siinä alleviivataan Takaen toimesta usein, että vaikka hänellä on nelikymppisen Takaen muistot, hän on ulkoisesti yhä 10-vuotias. Sarja kuvaa perhe-elämää, eikä siinä ole käsitelty seksuaalisuutta sanallakaan.

Noriyuki Abe ohjaa ja St.Signpost toimii animestudiona. Vastaavana tuottajana ja käsikirjoittajana toimii Sawako Hirabayashi, ja Narihito Sekikawa hoitaa hahmosuunnittelun.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa