Ivrea Suomi teki yllätyspaluun

Julkaisusuunnitelmissa on muun muassa Chainsaw Man, Demon Slayer ja One Piece.

16.2.2024 23:00

Suomen mangakentällä tapahtuu, sillä kolme vuotta hiljaiseloa viettänyt mangajulkaisija Ivrea Suomi on tekemässä paluun.

Nettisivuiltaan löytyvän julkaisusuunnitelman mukaan Ivrea Suomi aikoo julkaista sekä uusia sarjoja että sarjoja, joita Sangatsu Manga on julkaissut aiemmin. Jälkimmäiseen kastiin lukeutuvat One Piece, My Hero Academia, One Punch Man ja Patriootti Moriarty. Uusina, aiemmin julkaisemattomina sarjoina kustantamo aikoo julkaista Chainsaw Manin, Demon Slayerin sekä Spy x Familyn.

Sangatsu Mangan Antti Valkama kommentoi asiaa kustantamon blogissa.

Ivrea Suomi lopetti mangan julkaisemisen vuonna 2021 julkaistuaan Io Sakisakan romanssisarja Aoha Riden kaksi viimeistä osaa. Heidän tämänkertainen paluunsa mangakentälle on jo kolmas kerta.

Ivrea Suomi myös kertoo nettisivuillaan, että tulevia julkaisuja ei voi tällä hetkellä ostaa lehtikioskeista. Syyksi kerrotaan ”voimakkaat byrokraattiset esteet sekä kirjojen sisältöä koskevat hassut rajoitteet, jollaisia ei ole missään muualla Euroopassa”.

Kustantamon nettisivujen mukaan pokkarijulkaisujen hinnaksi tulee 9,90 €. Jos julkaisun sivumäärä tai formaatti on huomattavasti suurempi, tulee hintakin olemaan kalliimpi.

Julkaisuaikataulun löydät Ivrea Suomen nettisivuilta.

Lähde: Ivrea Suomi ja Sangatsu Manga

Lisää luettavaa