Japanin uusi animetunnarihitti on tässä

Muskeli- ja magiasarja valloittaa musiikillaan.

7.3.2024 15:00

Tammikuussa alkaneen Mashle: Magic and Muscles – The Divine Visionary Candidate Exam -animen alkutunnari on kahden kuukauden aikana ehtinyt kerätä paljon huomiota. Bling-Bang-Bang-Born-nimisen kappaleen esittää japanilainen hip hop -duo, Creepy Nuts, jonka muodostavat R-Shitei ja DJ Matsunaga. Mashle ei ole Creepy Nutsin ensimmäinen animetuotanto, sillä yhtye teki alku- ja lopputunnarin kesän 2022 Call of the Nightiin.

Aniplexin Youtube-kanavalla sarjan tunnari on ehtinyt kerätä jo lähes 70 miljoonaa katselukertaa. Video on koko kanavan katsotuin, toisella sijalla olevalla Bocchi the Rock -musiikkivideolla on alle puolet tästä katseluluvusta. Creepy Nutsin omalla Youtube-kanavalla julkaistiin muutama päivä sitten tunnarin kokonainen versio animemusiikkivideon muodossa ja se on saanut jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa.

Kappaleen suosio ei kuitenkaan ole jäänyt pelkästään Youtuben puolelle. Japanissa kappale on yltänyt kahden eri musiikkilistan kärkeen, jotka ovat Billboard Japan ja Japan Combined Singles. Billboard Japanin listalla kappale on ollut ykköspaikalla jo kuusi peräkkäistä viikkoa ja voittokulku voi vielä jatkua. Japanin ulkopuolellakin kappaletta on arvostettu, sillä se pääsi jopa 12. sijalle Billboard Global 200 -listassa. Suosio on kiidättänyt sen jopa sellaisten animehittien kuin King Gnun SPECIALZ (Jujutsu Kaisen: Shibuya Incident) ja Yoasobin Idol (Oshi no Ko) ohi näillä listoilla.

Kappale sai myös suosiota Tiktokissa nimellä BBBB Dance, jossa ihmiset tanssivat samaan tapaan kuin hahmot tunnarissa.

Jos kappale ei ole vielä tuttu ja syy suosioon kiinnostaa, sen voi kuunnella alta olevasta linkistä.

Lähde: Billboard

Lisää luettavaa