Japanin viihdemaailman synkkiin kiemuroihin palataan kesäkuumalla

Oshi no Kon toisesta tuotantokaudesta on nähtävillä uutta mainosmateriaalia.

25.3.2024 19:30

Jos viime vuodelta jäi jokin anime mieleen Frierenin, Zom 100:n ja Heavenly Delusionin rinnalla, oli se Oshi no Ko, tuo Japanin viihdemaailman synkkiin kiemuroihin katsojat vienyt mysteeridraama, jolla oli valehtelematta vuoden päräyttävin animetunnari.

AnimeJapan 2024 -tapahtumassa tämän sarjan tuleva toinen tuotantokausi sai vihdoin esitysaikataulun. Kausi alkaa heinäkuussa ja tulee sisältämään tarinankaaren, jossa hahmot näyttelevät ”Tokyo Blade” -teatteriesityksessä.

Uudella tuotantokaudella tulemme kuulemaan myös uusia ääninäyttelijöitä. Näyttelijä Taiki Himekawan äänenä tullaan kuulemaan Kouki Uchiyama, kun taas Sakuya Kamoshidan äänenä kuullaan Yuusuke Kobayashi. Myös vanhat äänet tulevat palaamaan aiemmalta tuotantokaudelta tuttuihin rooleihinsa. Aquan äänenä kuullaan Takeo Outsuka, Akanen äänenä kuullaan Manaka Iwami, Kanan äänenä kuullaan Megumi Han ja Meltiä ääninäyttelee Seiji Maeda.

Tapahtumassa nähtiin maistiaisia hahmojen näytelmärooliasuista. Tämän lisäksi sarja sai uutta mainosmateriaalia videon ja mainosvisuaalin muodossa.

Paluuta idolimaailman synkkiin kiemuroihin on odotettu innolla. Tulisipa kesä pian!

Lähde: ANN

Lisää luettavaa