Jengitappelut jatkuvat Wind Breakerin toisella kaudella

Uusi kausi nähdään ensi vuoden puolella.

2.7.2024 12:37

Wind Breakerin animesovituksesta vastaava tiimi on ilmoittanut, että sarja tulee saamaan toisen kauden ensi vuoden puolella. Ilmoitus tehtiin heti ensimmäisen kauden viimeisen jakson jälkeen. Animesovituksesta vastaa CloverWorks ja sen ohjaajana toimii Toshifumi Akai. Anime on katsottavissa Crunchyrollista.

Sarja kertoo Haruka Sakurasta, jolla on vain yksi unelma: olla kaikkein vahvin. Tämän takia hän menee Furin lukioon, joka on tunnettu siitä, että he arvostavat voimaa älyn sijaan. Ensimmäisenä lukiopäivänä koetun katukamppailuun jälkeen Harukan maine lähtee nopeaan kasvuun. Koulun tarkoitus on pitää kaupunkia turvallisena ja Harukan voimia tarvitaan siihen. Hän ei ole tottunut työskentelemään muiden kanssa tai olemaan ystävällinen, mutta hänen on nopeasti totuteltava tähän, jos hän haluaa suojella kaupunkia.

Satoru Nii aloitti mangan Kodanshan digitaalisessa Magazine Pocket -sovelluksessa tammikuussa 2021. Sitä on tähän mennessä julkaistu 19 pokkaria japaniksi ja kuusi pokkaria englanniksi.

Lyhyt ilmoitusvideo on katsottavissa alla.

Lähde: Wind Breakerin X-tili

Lisää luettavaa