Kaiju No. 8:n animesovitus sai uuden trailerin.

Kaijujen täyttämä anime rymistelee ruutuihin keväällä 2024.

12.8.2023 21:50

Naoya Matsumoton hirvömanga Kaiju No. 8 saa keväällä 2024 animesovituksen ja siitä on julkaistu toinen traileri. Se paljastaa meille muutaman avainhahmon ääninäyttelijät, jotka ovat Asami Seto, Masaya Fukunishi ja Wataru Katoh.

Kaiju No. 8 kertoo Kafka Hibinosta, 32-vuotiaasta hirviönjäänteiden siivoojasta, joka on työhönsä tyytymätön. Pienestä pitäen hän on halunnut liittyä hirviöitä tappaviin armeijan puolustusjoukkoihin ja tappaa niitä työkseen. Muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen hän luopui unelmastaan ja liittyi siivousjoukkoihin, josta saa ihan tyydyttävää palkkaa. Kun Kafkan siivoustiimiin liittyy nuori 18-vuotias Leno Ichikawa, Kafka muistaa jälleen lapsuudenhaaveensa armeijan joukkoihin liittymisestä.

Surkeiden sattumusten sarjan ja nuoren siivoojan kohtaamisen myötä Kafka kohtaa parasiittityypin hirviön, joka tunkeutuu tämän sisään. Se tekee Kafkasta humanoidihirviön, joka antaa tälle ilmiömäiset voimat. Tämän takia Kafka päättää antaa lapsuudenhaaveelleen vielä yhden mahdollisuuden.

Animen tuo eloon Production I.G. ja tuottaa Shueisha sekä Toho Animation. Mangaa englanniksi julkaisee Viz Media Shounen Jump -mangamerkin alla.

Katso traileri alta:

Lähde: Animen viralliset englanninkieliset nettisivut

Lisää luettavaa