Kaito Kid tekee paluun!

Salapoliisi Conanin juhlavuosi herättää rakastetut hahmot jälleen henkiin.

16.4.2024 10:56

Weekly Shounen Sunday -lehdessä vihjattiin alkuvuodesta Salapoliisi Conan -tuoteperheen herättävän henkiin mangan, joka ei ole saanut uusia lukuja seitsemään vuoteen.

Huhtikuussa mangalehti ilmoitti Gosho Aoyaman Magic Kaito -mangan todella tekevän paluun. Uusia lukuja luvataan kolme ja ne alkavat ilmestyä lehdessä 10. huhtikuuta alkaen. Ilmoituksessa kiusoiteltiin myös uuden hahmon ilmestymisellä. Klassikkosarjan paluu juhlistaa Salapoliisi Conan -mangan 30-vuotista sarjakuvataivalta.

Aoyama on julkaissut Magic Kaiton lukuja epäsäännöllisesti vuodesta 1987 lähtien ja palasi sen pariin kolmen luvun verran vuonna 2014. Sarja sai viimeksi uuden luvun vuonna 2017 ja samalla sen viides ja viimeisin koottu pokkari ilmestyi.

Kaito Kid esiintyy pitkästä aikaa myös tuoreimmassa Detective Conan -elokuvassa.

Magic Kaito -manga kertoo nuoresta taikurista nimeltä Kaito Kuroba, joka seuraa edesmenneen isänsä jalanjälkiä legendaarisena varkaana Kaito Kidinä. Hahmo on sittemmin esiintynyt myös Salapoliisi Conan -tarinoissa, ja hahmolla on keskeinen rooli tulevassa Detective Conan: The Million-dollar Pentagram -elokuvassa. Magic Kaito on vuosien varrella saanut myös kaksi animesovitusta vuosina 2010 ja 2014. Jälkimmäinen A-1 Picturesin anime on myös Crunchyrollissa.

Juhlavuoden kunniaksi tuoteperheen faneille on tarjolla jos jonkinmoisia elämyksiä ja fanituotteita. Luvassa on ainakin Aoyaman itsensä piirtämä korttipeli, juhlavuositeemaisia fanituotteita, yhteistyökuvio idoli Nao Kosakan kanssa, lehdessä ilmestyvä eksklusiivista Conan-tietoa tarjoava lisäosa sekä Detective Conan: The Million-dollar Pentagram -elokuvan ensi-ilta 12. huhtikuuta.

Lähde: Anime News Network ja WebSunday

Lisää luettavaa