Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits- saa toisen tuotantokauden

Henkimaailmaan sijoittuvan animen uusi kausi alkaa tammikuussa 2025.

5.5.2024 13:34

Midori Yuuman kirjoittamaan ja Laruhan kuvittamaan ranobe-sarjaan perustuva anime Kakuriyo -Bed & Breakfast for Spirits- on saamassa toisen tuotantokauden. Toisen tuotantokauden on määrä alkaa Japanissa tammikuussa 2025. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2018.

Kakuriyo-ranobet alkoivat ilmestyä vuonna 2015 Fujimi Shobon julkaisemana. Tarinasta on myös tehty kaksi manga-adaptaatiota, ensimmäinen Waco Iokan kuvittamana vuodesta 2016 lähtien ja toinen Tsugaru Toban kuvittamana vuodesta 2023 lähtien.

Kakuriyo kertoo Aoi Tsubakista, joka kykenee näkemään ayakashi-henkiä. Eräänä päivänä Aoi antaa laittamaansa ruokaa kohtaamalleen hengelle, mutta tämä kidnappaa hänet henkien maailmaan. Odanna-hengen mukaan Aoin edesmennyt isoisä on hänelle velkaa, joten velan kuittaukseksi Odanna aikoo naida Aoin. Aoi kuitenkin päättää maksaa isoisänsä velan ryhtymällä henkien majatalon kokiksi.

Kakuriyon ensimmäinen tuotantokausi on katsottavissa Crunchyrollissa. Iokan kuvittama manga puolestaan on luettavissa englanniksi Viz Median julkaisemana.

Lähde: Comic Natalie

 

Lisää luettavaa