Kazuto Okadan Sundome-manga saa näytellyn TV-sarjasovituksen

Sundome nähdään Japanin striimauspalvelu Abema TV:ssä marraskuun 1. päivä.

21.10.2023 10:00

Comic Natalie uutisoi, että mangapiirtäjä Kazuto Okadan uskalias romanttinen komediamanga Sundome saa kuusiosaisen näytellyn TV-sarjasovituksen, jonka kaikki jaksot ilmestyvät marraskuun 1. päivä Japanin Abema TV -nimiseen striimauspalveluun.

Päähenkilö Kurumi Sahanaa näyttelee Yui Arata. Miespäähenkilö Hideo Aiban roolissa nähdään Hikaru Yamazaki. Kenichi Kudan ohjaa ja Cha Kondo käsikirjoittaa sarjan.

Sundomen kaikki kahdeksan pokkaria on julkaissut englanniksi Yen Press, joka kuvailee tarinaa seuraavalla tavalla:

Lukiolainen Hideo Aiba on kyllästynyt okkultismia tutkivaan koulukerhoonsa ja koko elämäänsä, kunnes eräänä päivänä kerhon tiloihin astelee tyttö nimeltä Kurumi Sahana, joka olisi kiinnostunut liittymään kerhoon. Kun pari jää kahdestaan luokkahuoneeseen, jossa kerho kokoontuu, Kurumi ehdottaa Hideolle jotain erityistä, joka saa pojan säikähtämään. Vaikka hän ei tiedä, mitä ajatella, yksi asia on varmaa: Hideon elämästä tuli asteen verran kiinnostavampaa.

Okada aloitti Sundomen Akita Shotenin Young Champion -mangalehdessä vuonna 2006 ja lopetti sen vuonna 2009 yhdeksän pokkarin jälkeen. Mangasta saatiin vuonna 2007 näytelty elokuvasovitus ja se sai kaksi uutta elokuvaa vuonna 2017 nimellä Sundome New ja Sundome New 2.

Lähde: Comic Natalie

Lisää luettavaa