Kesällä alkava animesovitus Dungeon Peoplesta saa ääninäyttelijä- ja tuotantotiimivahvistuksia

Naomi Kusumi, Nobuo Tobita, Hoochu Ohtsuka ja M.A.O. liittyvät Tyrmäinkansan remmiin.

20.5.2024 15:52

Heinäkuussa alkavan Dungeon Peoplen animesovituksen nettisivut uutisoivat saavansa uusia ääninäyttelijöitä sarjaan. Uusina ääninä kuullaan Naomi Kusumi, Nobuo Tobita, Hoochu Ohtsuka ja M.A.O, joiden näyttelemät hahmot löytyvät tämän jutun alta. Aiempiin ääninäyttelijäkiinnityksiin kuuluvat Sayaka Senbongi ja Sayumi Suzushiro, jotka ääninäyttelevät sarjan päähenkilöitä, Clayta ja Belleä.

Sarjan tuotantohenkilökuntaan on myös tullut vahvistuksia. Uusina työntekijöinä sarjaa luomaan on saatu taideohjaaja Kenji Kato, värimäärittelijä Nao Satou, kuvaaja Atsushi Satou, editoija Yoshiki Ushiroda ja ääniohjaaja Yayoi Tateishi. Äänituottajana sarjassa toimii Bushiroad Move ja musiikin tuottamisesta vastaa U’s Music. Sarjan tuottaa animestudio OLM ja ohjaajana toimii Sayaka Yamai, käsikirjoittajana Toshimitsu Takeuchi ja Hiromi Nakayama suunnittelee hahmot.

Fuurinin ääninäyttelijänä kuullaan M.A.O.

 

Hoochu Ohtsuka kuullaan Renfringenä.

Vanhaa mestaria ääninäyttelee Nobuo Tobita.

Rangadoa ääninäyttelee Naomi Kusumi.

Sui Futamin luomaa Dungeon People -mangaa julkaisee englanniksi Seven Seas Entertainment ja he kuvailevat sarjaa seuraavasti:

Clayn isä on kadonnut kolme vuotta sitten, ja hän on etsinyt miestä käyttämällä häneltä perimiään taitoja mörköjen, minotaurien ja muiden vaarallisten hirviöiden täyttämässä tyrmässä. Kun Clay päätyy tyrmäseikkailuissaan vain syvemmälle, hän tapaa paikan huoltohenkilön. Yllättäen Claysta tulee osa tyrmää ylläpitävää Tyrmäinkansaa ja hän alkaa oppia paikan saloista sisäpuolelta.

Sarjan alkuperäisteos oli yksi 50 ehdokkaasta vuoden 2021 Next Manga Awards -gaalassa digikategoriassa.

Mielenkiinnolla odotamme, millainen sarja sieltä on tulossa. Heinäkuun alkuun ei ole enää kauaa…

Lähde: Animesovituksen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa