Kesällä alkava kuumottava nörttikomedia 2.5 Dimensional Seduction paljasti itsestään lisätietoa

Aloituspäivä, tunnuskappaleet ja uusi mainosjuliste julki.

17.5.2024 10:34

Yu Hashimoton 2.5 Dimensional Seduction -mangaan perustuva animesovitus alkaa kesällä pyöriä Japanin televisiossa ja perjantaina sarjalle paljastettiin uusi mainosjuliste, Meichan-nimisen artistin esittämä tunnuskappale Shutter Chance ja sarjassa Ririsaa ja Mikaria ääninäyttelevien Kaori Maedan ja Akari Kitoun esittämä lopputunnuskappale Watch Me. Sarjan aloituspäiväksi on ilmoitettu heinäkuun 5. päivä ja se tulee jatkumaan puolen vuoden ajan.

Seven Seas Entertainmentin Ghost Ship -mangajaosto julkaisee sarjaa englanniksi ja he kuvailevat sitä seuraavasti:

”Minua ei oikeat tytöt kiinnosta pätkääkään!” sanoo Okumura, koulunsa mangakerhon puheenjohtaja. Hän on tyypillinen nörtti, jolla on pakkomielle seksikkääseen ja fiktiiviseen Liliel -nimiseen mangahahmoon. Uuden kouluvuoden alkaessa cosplaysta pitävä Ririsa liittyy mukaan Okumuran mangakerhoon. Ririsa suostuttelee pojan alkamaan hänen valokuvaajakseen – ja kirsikkana kakun päällä hän pitää samasta hahmosta kuin Okumura. Tämän lisäksi Ririsa tykkää kuvailla fetissijuttuja. Fiktion ja todellisuuden väliset rajat alkavat sumentua, kun tulinen romanttinen komedia alkaa kuumentua aste asteelta.

Hashimoto aloitti yhä käynnissä olevan mangan Shueishan Shounen Jump+ -palvelussa vuonna 2019. Mangaa on myyty yli 1,7 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Animesovituksen verkkosivut ja Comic Natalie

Lisää luettavaa