Kevään 2024 animeuutuus Studio Apartment, Good Lighting, Angel Included saa ääninäyttelijävahvistuksia

Hana Tamegai, Saori Oonishi, Yui Ogura ja Kanon Takao ovat sarjan uusia ääninäyttelijöitä.

12.12.2023 20:26

Mangaka matoban mangaan Studio Apartment, Good Lighting, Angel Included (One Room, Hi Atari Futsuu, Tenshi Tsuki) perustuva animesovitus sai neljä kappaletta uusia ääninäyttelijäjulkistuksia. Heidän nimensä ovat Kanon Takao, Hana Tamegai, Saori Oonishi ja Yui Ogura.

He näyttelevät sarjan naishahmoja, Tsumugi Tsutsumia, Noel Izumia, Lilishkaa ja Hisui Tsurumia. Sarjan päähenkilöitä, eli Shintarouta ja Towaa ääninäyttelevät Shuuichiroo Umeda ja Hikaru Tohno.

Mangaa englanniksi julkaiseva Yen Press kuvailee sarjaa seuraavasti:

Shintarou Tokumitsu on itsekseen elävä lukiolainen, jonka elämään ilmestyy Towa-niminen tyttö. Hän ei ole pelkästään söpö ja kiva, hänessä on jotain hyvin erityistä – jotain… taivaallista. Kuka Shintaron uusi asuinkumppani oikein on ja mihin seikkailuihin ja kommelluksiin tämä johtaa?!

Animesovituksen ohjaa Kenta Onishi studio Okuru to Noborun kanssa. Shogo Yasukawa toimii vastaavana tuottajana sekä kirjoittajana. Yuya Uetake suunnittelee hahmot ja TRYTONELABO:n Shunsuke Takizawa toimii sarjan musiikin säveltäjänä.

Manga alkoi Square Enixin Monthly Shonen Gangan -lehdessä vuonna 2020 ja Square Enix julkaisi mangan kuudennen kokoelmapokkarin lokakuussa tänä vuonna.

Katso animen traileri alta.

Lähde: Animen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa