Kiillottakaa katananne! The Blue Wolves of Mibun tarinan uusi osuus pyörähti käyntiin

Historiallisen samuraimangan toinen osuus on saanut nimensä sarjan inspiraationa toimivalta ryhmältä.

3.5.2024 10:04

Tsuyoshi Yasudan The Blue Wolves of Mibu -mangan toinen osuus, ”Shinsengumi Arc”, on alkanut 24. huhtikuuta Kodanshan Weekly Shounen Magazine -lehdessä. Ensimmäinen osuus sai päätöskappaleensa lehden edeltävässä numerossa.

Samuraiden kulta-aikaan sijoittuva toimintamanga kertoo orpopoika Niosta, joka haaveilee paremmasta maailmasta. Nio sattuu kohtaamaan kaksi miestä, Hijikata Toshizoun ja Okita Soujin, jotka ovat myöhemmin Shinsengumina tunnetun ryhmän perustajajäseniä. Nio päättää liittyä ihailemiensa miesten joukkoihin saavuttaakseen unelmansa.

Shinsengumi oli 1860-luvulla Kiotossa toiminut samuraista ja aatelittomista koostunut sotilasyksikkö. Se on inspiroinut vuosien saatossa lukuisia fiktiivisiä teoksia.

Yasuda on tunnettu ennestään muun muassa Days-jalkapallomangastaan, joka sai animesovituksen vuonna 2016. The Blue Wolves of Mibu alkoi Japanissa vuoden 2021 lopulla, ja sitä on nähty jo 13 kirjan verran.  Kodanshan USA Publishing -puoli on julkaissut sarjan ensimmäisen osan englanniksi. Jatkoa on luvassa toukokuussa.

Mangaan perustuva animesovitus alkaa Japanissa kuluvan vuoden syksyn aikana.

Lähde: Anime News Network

Lisää luettavaa