Kinema Citrus julkisti kaksi tulevaa alkuperäisanimea

Sarjat saavat nimekseen Goodbye, Lara ja Ninja Skooler.

22.5.2024 15:00

Kinema Citrus valaisi tulevaisuuden suunnitelmiaan lauantaina 18. toukokuuta Anime Central -tapahtumassa. Muun muassa Made in Abyssin ja Revue Starlightin takana oleva studio täyttää tänä vuonna 15 vuotta, minkä kunniaksi katsojia hemmotellaan peräti kahdella uudella alkuperäisanimella.

Goodbye, Laran (japaniksi Sayonara, Lara) tarina ottaa inspiraatiota Hans Christian Andersenin sadusta Pieni merenneito, mutta vie tarinan moderniin Japaniin. Sadusta tutun kaavan mukaan ihmiseen toivottomasti rakastunut merenneito muuttuu vaahdoksi ja kuolee, mutta herää yllättäen henkiin kaksisataa vuotta myöhemmin Biwa-järvestä. Sarjan ohjaa Takushi Koide ja hahmosuunnittelusta sekä animaatio-ohjauksesta vastaa Shiori Tani. Pjotr Tšaikovskin musiikkiin nojaavasta trailerista voi bongata laajan kirjon viittauksia 80- ja 90-lukujen retro-animesta aina moderniin scifi-klassikko Arrivaliin, joten luvassa saattaa olla mielenkiintoinen vuoropuhelu menneisyyden ja nykyajan välillä.

Ninja Skooler sijoittuu trailerin perusteella ninjojen opinahjoon, ja fokuksessa ovat nuoremmat pojat. Juonipaljastusten sijaan studio on halunnut tuoda etusijalle näyttävää animaatiota ja vauhdikasta toimintaa. Trailerissa nähdän sarjan sankari Rappa, jolla on Pochimaru-niminen lepakkokaveri seuranaan, sekä hänen kilpakumppaninsa Kamari ja koulun uusi opettaja Okachimachi. Sarjan ohjaa Shunsuke Takarai, hahmosuunnittelijana toimii mangaka Hami ja pääanimaattorina Yuka Kuroda. Musiikit tuottaa Nanatsukaze-duo, jonka muodostavat Pikasonic ja Nakotanmaru.

Lähde: ANN, Kinema Citrus

Lisää luettavaa